همزمان با نزدیک شدن ۹ دی و تازه ترین اقدام تبلیغاتی گروه های نزدیک به حکومت در برگزاری “همایش بررسی خسارت ها و آسیب های فتنه ۸۸”، مادر فردی به نام علیرضا ستاری که پیش از این به عنوان “شهید فتنه” معرفی شده بود، اعلام کرده مسئولان فرزند وی را به عنوان شهید نمی شناسند و “می گویند اصلا فتنه ای وجود ندارد که شهیدی داده باشیم”. به این مادر همچنین گفته شده که فرزندش در اثر “جراحی زیبایی” جان خود را از دست داده است.
مسئولیت برگزاری همایش “بررسی خسارت ها و آسیب های فتنه ۸۸” به عهده گروه های موسوم به “عماریون” که بیشتر اعضای آن به جبهه پایداری وابسته اند، گذاشته شده و هدف آن گرامیداشت “حماسه ۹ دی” است.
به گزارش سایت رجانیوز، ستادی موسوم به “ستاد بزرگداشت حماسه ۹ دی” فراخوانی منتشر کرده که در مقدمه آن آمده است: “فتنه سال ۸۸ در نوع خود بیسابقه بود…با قاطعیت میتوان نشان داد که فتنه ۸۸ از یکسو در برگیرنده مجموعهای از هشدارها، آموزهها، تجربهها، آزمونها و دستاوردهای گرانبها برای مصونسازی حیات انقلاب اسلامی در آینده است و از سوی دیگر وظیفه و رسالتی متناسب با احساس مسئولیت عمومی را از اندیشمندان، پژوهشگران، صاحبنظران و نخبگان کشور مطالبه مینماید. بیتردید حماسه ۹ دی آزمونی بزرگ برای ملت ایران و نقطه اوج صبر و بصیرت کسانی بود که راه پایبندی به وحدت ملی را یافته و مسیر حق را پیمودند.بدین مناسبت ستاد بزرگداشت حماسه ۹ دی با همکاری و مشارکت جمعی از اعضای هیات علمی، اساتید و دانشجویان مراکز علمی و دانشگاهی کشور، همایش ملی بررسی خسارتها و آسیبهای فتنه ۸۸ را برگزار میکند.بی شک مشارکت کلیه اندیشهوران جامعه دانشگاهی کشور از طریق ارسال مقاله بدور از گرایشهای سیاسی، نقش تعیینکننده و سهمی بسزا در اثربخش بودن این همایش خواهد داشت”.
این ستاد، “اهداف همایش” مزبور را “ریشهیابی، شناسایی پیامدها و خسارتهای فتنه ۸۸ در حوزههای اقتصادی- فرهنگی- اجتماعی- سیاسی- علمی- امنیتی و بین المللی” و “اتخاذ سازوکارهای مناسب برای مقابله با هر گونه فتنه در آینده و مایوس کردن دشمنان از طمعورزی به کشور” دانسته و محورهای آن را بر اساس “آثار و خسارتهای فتنه ۸۸، ” چنین بر شمرده است: “کاهش ثبات و رونق اقتصادی، نوسانات در سرمایهگذاری داخلی و خارجی و بازار سرمایه، تشدید تحریمها در حوزههای مختلف، - تزلزل در تجارت خارجی و تعامل اقتصادی با جهان، نااطمینانی در فضای کسب و کار، عدم تعادل در تولید، تغییر در شاخصها و متغیرهای کلان اقتصادی (تورم- رکود و…)، توسعه معکوس سرمایه انسانی، شکاف در نیروهای انقلاب در مقابل مخالفان انقلاب و استقلال کشور، تزلزل در اعتماد مردم به سازوکارهای مردمسالاری دینی، تشدید فعالیتهای شبکههای اجتماعی در تقابل با ارزشهای انقلاب و مقاومت، هتک ارزشها و شعائر دینی و بومی، موضعگیری بعضی خواص و نخبگان، تزلزل در اتحاد ملی در برابر مخالفان نظام و کشور، ایجاد تردید در اعتقاد به حقانیت، مشروعیت و کارآمدی ارکان نظام، مخدوش کردن اقتدار و عزت ملی حاصل از مشارکت تاریخی و حداکثری ۸۴ درصدی مردم در انتخابات، ایجاد خدشه در وحدت ملی، قومی و دینی، توسعه، انسجام بخشی و همگرایی نیروهای معاند و ضد انقلاب در داخل و خارج کشور، برنامهریزی و بسط فعالیتهای اطلاعاتی سرویسهای جاسوسی بیگانه و رسانههای وابسته، زمینهسازی دخالت و مواجهه آشکار آمریکا، انگلیس و صهیونیسم در تحولات کشور، ایجاد زمینه برای وقوع انقلاب رنگی در کشور، زمینهسازی، بسط و گسترش تحریمهای ناعادلانه بین المللی، آمریکا و اتحادیه اروپا، پیدایش تغییرات رتبه و سهم کشور در شاخصهای بین المللی، تشدید مواضع استکبار بر علیه میهن اسلامی پیرامون حقوق بشر، دموکراسی و… و بهرهبرداری آنان در سطح بین الملل، ترویج پدیده ایرانهراسی و اسلامهراسی، کمک و مشارکت آشکار و پنهان استکبار به گروهکهای تروریستی و ضد انقلاب و ایجاد وقفه در رشد و گسترش انقلابهای مردمی و نهضتهای اسلامی در منطقه”.
گفتنیست این ستاد از زمان برگزاری همایش چند هزارنفری عوامل بسیجی و هواداران آیت الله خامنه ای در میدان انقلاب در دی ماه سال ۸۸ راه اندازی شد و رسایت آن بر عهده احمد جنتی است و بودجه خود را از سازمان تبلیغات اسلامی دریافت می کند.
اعضای این ستاد، در سال ۸۹ با آیت الله خامنه ای نیز دیدار کرده اند که حمایت او از این ستاد منجر به عدم مطرح شدن هر گونه انتقادی از آن شده است.
این ستاد، سایتی را نیز راه اندازی کرده و در آن به جمع آوری “بصیرت نامه”های عوامل حکومت و چهره های حامی آیت الله خامنه ای پرداخته است
جالب آنجاست که این سایت بر روی آنچه که “شهدای فتنه ۸۸” می نامد مانور داده و به تازگی یادداشتی هم درباره مسئولیت “سران فتنه” در مرگ آنها منتشر کرده است.
این مقاله اما، همزمان با سخنان مادر فردی به نام “علیرضا ستاری” منتشر شده که فاش کرده، پسرش نه به دلیل جراحت های ناشی از زد و خورد، بلکه به دلیل جراحی زیبایی در گذشته است.
فاطمه محمدعلی، مادر علیرضا ستاری به تسنیم گفته است: “علیرضا چهار سال طول کشید تا به بنیاد شهید ثابت کند که جانباز است. او جانباز ۷۵ درصد سپاه بود. اما بنیاد شهید وضعیت او را قبول نکرد و بیشتر از ۴۰ درصد به او جانبازی نداد. الان خیلیها هم منکر شهادت او شدهاند. من میگویم اگر شهید نیست چرا او را در قطعه شهدا دفن کردهاند؟ چرا وقتی قرار بود از نام او استفادهای بشود، در بوق و کرنا اعلام شد؟ خبرسازی شد؟ اما الان دیگر از وضعیت خانوادهاش خبری نمیگیرند و هنوز شهادت او مورد تایید قرار نگرفته است. مدتهاست دارند میگویند باید بررسی شود، باید از همه برگههای بیمارستانی و… کپی بگیرید. ما را در این کاغذبازیها گیر انداختند”.
او افزوده است: “علیرضا به دلیل درگیریهای سال ۸۸ و حملاتی که به او شده بود، صورتش آسیب زیادی دیده بود و این آسیب، یک آسیبب معمولی نبود. علیرضا برای ادامه زندگیاش ناچار بود عمل کند. اما در گفتاری عجیب به ما میگویند آن عمل، عمل زیبایی بوده است! هرکس وضعیت علیرضا را میدید متوجه میشد این عمل، اصلاً برای زیبایی نبوده است”.