پس لرزه های جلسه یکشنبه هفته گذشته مجلس که با پخش فیلم درخواست فاضل لاریجانی از سعید مرتضوی برای برقراری ارتباط بین او و فردی به نام “ز” همراه بود، همچنان ادامه دارد و منجر به افشای چهره های اصلی شبکه ای از افراد دخیل در پروژه سرکوب اعتراضات سال ۸۸، جنایتگاه کهریزک و محافل مداحایی و بسیج شده است؛ چهره هایی که طی سال های اخیر از رانت های اقتصادی برخوردار شده اند.
پس از نام بردن از فردی با حرف اول ب. ز که محمود احمدی نژاد او را رابط نفتی معرفی کرد، سایت بازتاب در گزارشی به همراه ده ها عکس اعلام کرد که “ز” فردی است به نام “بابک زنجانی” که هم اکنون علاوه بر تصاحب باشگاه ورزشی راه آهن و راه اندازی ده ها شرکت و موسسه تجاری دیگر، مشاور سعید مرتضوی هم هست و با وی در تجارت غیر قانونی نفت همکاری می کند.
اما آنچه که واکنش شدید افکار عمومی را در پی داشت، افشای نقش فرد دیگری به نام “سید حسن میرکاظمی”(مشهور به حسن رعیت) بود. میر کاظمی، که در زمان سرکوب اعتراضات مردمی به تقلب در انتخابات ریاست جمهوری، عکس وی به همراه اسلحه ای بر کمرش در حالی که بر ترک موتور یک سپاهی نشسته بود در ابعادی وسیع منتشر و سپس معلوم شد مشاور وزیر صنایع وقت و مدیرعامل شرکت هایی به نام های “جهان فلز”، “پارسیان فلز البرز” و “لوح فشرده پارس” است و بیش ۱۰۰۰ میلیارد تومان وام گرفته و نام اش در صدر فهرست “بدهکاران بانکی” است. همان فهرستی که احمدی نژاد بارها تهدید به افشای آن کرده اما هرگز حاضر به اعلام جزئیات آن نشده است.
افشای ارتباط بابک زنجانی با سعید مرتضوی و سپس انتشار فیلم این دو در جلسه ای با حضور “حسن رعیت”، منجر به افشای یک حلقه ارتباطی جدید شد. پس از انتشار این فیلم در سایت بازتاب و برملا شدن رابطه رئیس جنایتگاه کهریزک با یکی از عوامل شناخته شده سرکوب سال ۸۸، سایتی به نام “آزادگی” فاش کرد که حسن میرکاظمی به همراه “حاج محمود کریمی” مداح مورد علاقه آیت الله خامنه ای، یکی از اصلی ترین شبکه های دلالی ارزی را راه انداخته اند.
به این ترتیب، هم اکنون حلقه های مفقوده ارتباط بین سرکوب های سال ۸۸، جنایتگاه کهریزک، دلالان نفتی و مداحان اهل بیت روشن شده است.
سایت بازتاب در اولین افشاگری خود درباره بابک زنجانی و ارتباط او با مرتضوی و “حسن رعیت” نوشته بود: “به تازگی فیلمی تقطیع شده از جلسه وی(بابک زنجانی) با سعید مرتضوی منتشر شده است که اطلاعات اصلی و کلید حل این پرونده، از آن حذف شده است. مذکور که توسط سعید مرتضوی و با همکاری تعدادی از نیروهای خودسر امنیتی مرتبط با وی ضبط شده است، پس از سانسور اطلاعات کلیدی در یوتیوب منتشر شده است. اما از همین فیلم نیز مشخص می شود بابک زنجانی با سعید مرتضوی ارتباط نزدیکی داشته و حتی در منزل سعید مرتضوی جلسه شبانه ای با وی داشته است. این فیلم گزارش توقف معامله ده هزار میلیارد تومانی مرتضوی و زنجانی را تایید می کند؛ البته سعید مرتضوی در بخشی از فیلم نیز به گزارش بازتاب اشاره کرده و از آن با عنوان «گفتند معامله ده هزار میلیارد تومانی زنجانی با مرتضوی» نام می برد. اما نکته مهم مغفول مانده در این میان، ارتباط تشکیلاتی مافیای حامی احمدی نژاد با بابک زنجانی است که همین مافیا نیز وی را به سعید مرتضوی وصل کرده است و او فردی است به نام سعید میرکاظمی، بزرگترین بدهکار بانکی و فردی که در خیابان با اسلحه حضور داشت”.
گفتنی است سایت بازتاب در این گزارش، عکس های دیدار بابک زنجانی و سعید مرتضوی در حضور “حسن رعیت” را، عکس اسلحه کشی میرکاظمی و همچنین عکس وی با بابک زنجانی در جت شخصی این دلال نفتی را منتشر کرد.
دو روز پس از این گزارش، بابک زنجانی که هم اکنون رئیس باشگاه راه آهن است و به دلیل نقش اش در قاچاق نفت برای سپاه پاسداران، در فهرست افراد تحت تحریم اتحادیه اروپا قرار داد، مصاحبه ای با سایت باشگاه راه آهن انجام داده و ارتباط خود با مرتضوی را “کمک آقای مرتضوی برای انتقال دارایی ها به داخل کشور و کمک به آبادانی” خوانده بود.
او در این مصاحبه همچنین از لباس شخصی شناخته شده دیگری به نام “حسن میرکاظمی” هم به عنوان یک “تاجر معتبر” یاد کرده بود.
واکنش او به گزارش بازتاب، منجر به افشای ارتباطات تازه او با محافل سرکوب شد و سایت بازتاب اینبار عکس های او را در حال حمل اسلحه منتشر و فاش کرد که او از طریق رانتخواری طی ۵ سال گذشته بیش از ۱۰هزار میلیارد تومان درآمد نامشروع به دست آورده است.
بازتاب نوشت: “بابک زنجانی، رانتخوار دانه درشتی که ظرف ۵ سال به چندین هزار میلیارد تومان ثروت دست یافته است، در گفتگویی با سایت باشگاه راه آهن، کلیه افشاگری های بازتاب را علیه خود تکذیب کرده است. بابک زنجانی که پیش از این گزارشهای متعددی درباره رانتخواری ها و معاملات پشت پرده وی در بازتاب منتشر شده بود، با آوردن اسم وی به عنوان آقای ز توسط آقای احمدی نژاد، وی را در سطح رسمی مطرح ساخت و سپس پس از دستگیری سعید مرتضوی، فیلم دوربین مخفی وی با مرتضوی که به صورت پنهانی ضبط و مونتاژ شده بود، در اینترنت منتشر شد. اکنون بابک زنجانی سرانجام پس از دو ماه سکوت نسبت به مطالب منتشرشده درباره اش، در مصاحبه ای با سایت باشگاه راه آهن که باهمان پولها توسط وی خریداری شده، اظهار کرده است که وی تنها یک شهروند عادی می باشد. بابک زنجانی همچنین اصالت تصویر وی به همراه حسن رعیت در جت اختصاصی خود در حال مسافرت از آسیای میانه به مالزی را تایید کرده و اظهار داشته است که چون بلیط هواپیما گیرشان نیامده، مجبور شده اند از جت خصوصی زنجانی استفاده کنند!بابک زنجانی همچنین ادعا کرده که چون به دانمارک سفرنکرده و کراوات ندارد، پاسپورت دانمارکی وی جعلی می باشد که این نیز از دلایل فوق منطقی وی می باشد، البته وی در این مصاحبه، ناخودآگاه صحت گزارشهای «بازتاب» مبنی بر معامله ده هزار میلیارد تومانی با سعید مرتضوی و ارائه ال سی، ده ها برابر ارزش بانک خود را تایید کرده است”.
بازتاب در ادامه افزوده: “این دلال نفتی که نام واقعی وی بابک مرتضی زنجانی است و مشهور به بابک زنجانی می باشد، در یک معامله با وزارت نفت، حدود سیصد میلیون دلار زیان وارد کرده است. بنابراطلاعات رسیده، بابک زنجانی، محموله نفتی را به ارزش بالغ بر دو میلیارد دلار شامل ۱۲ کشتی نفت کش از وزارت نفت تحویل گرفته و در ازای آن ال سی یا ضمانتامه بانکی را تحویل داده است. زنجانی که مطابق با قراردادی که با وزارت نفت منعقد کرده بود، قرار بوده است این محموله نفت را به قیمت بشکهای ۱۰۶ دلار -کمی پایینتر از قیمت روز نفت جهان که بیش از ۱۱۰ دلار بوده است - به فروش برساند و بلافاصله مبلغ فروش را به خزانه بازگرداند…با این وجود، گفته میشود پس از فروش نفت توسط زنجانی، مدتها از زمان پرداخت پول سپری شده، اما وی اقدام به بازپرداخت پول نمیکند. مسئولان وزارت نفت در پی وصول کردن ال سی یا ضمانتنامه بانکی وی بودهاند که متوجه میشوند بانک صادرکننده این سند نیز بانکی واقع در جزایر مالزی بوده و این بانک هم مدتی قبل توسط بابک زنجانی به قیمت هشت میلیون دلار خریداری شده و به هیچ وجه قادر به پرداخت سند مذکور که صدها برابر ارزش خود بانک است، نمیباشد. در این شرایط، بابک زنجانی به مسئولان وزارت نفت پیغام میدهد که از پیگیری موضوع صرف نظر کنند و وی اقدام به تسویه خواهد کرد، اما عنوان میکند نفتی را که چندین هفته قبل و در شرایطی که قیمت نفت ایران بالاتر از ۱۱۰ دلار بوده است، فقط ۹۰ دلار به فروش رسانده، و به عبارت دیگر، حدود ۳۰۰ میلیون دلار یا ۱۶درصد ارزش کل محموله را علاوه بر سود هنگفتی که بابت این دلالی به جیب زده است، به ایران بازنخواهد گرداند. این مبلغ با احتساب قیمت دلار سه هزار تومانی معادل نهصد میلیارد تومان و با محاسبه دلار ۴۰۰۰ تومانی 1 تریلیارد و دویست میلیارد تومان می باشد”.
این سایت همچنین درباره رانتخواری حسن میرکاظمی نیز نوشت: “سید حسن میرکاظمی، معروف به حسن رعیت، مدیر عامل کارخانه دنیای فلز، پارسیان فلز البرز، لوح فشرده پارس و… می باشد. از سید حسن رعیت تا سه سال قبل به عنوان بزرگترین بدهکار بانک کشاورزی نام برده میشد؛ به طوری که بدهی ایشان به بانک کشاورزی، بیش از ۱۷۵ میلیارد تومان تخمین زده شده است، به طوری که حتی با توجه به به سررسید مطالبات و عدم اقدام سید حسن میرکاظمی جهت تسویه بدهی و بیتوجهی به اخطارهای مکرر بانک کشاورزی، اقدام به درخواست دو فقره اجراییه از دفتر اسناد رسمی ۲۹۲ تهران (دفتر خانه تنظیم کننده سند رهنی) نمود که پس از پیگیریهای فراوان اجراییهها در مهرماه سال ۸۶ صادر و پروندههای اجرایی کلاسه ۱۵۰۵۸ و ۱۵۰۷۹ در اداره سوم اجرای اسناد رسمی تشکیل شد. ولی با حکم شعبه ۲۵ دیوان عدالت اداری مبنی بر دستور موقت توقف عملیات اجرایی مواجه شد و در ادامه، بانک کشاورزی با تنظیم لایحهای به تاریخ ۱۴/۲/۸۸ مبنی بر عدم صلاحیت دیوان برای ورود به این پرونده و رد دلایل سید حسن میرکاظمی درخواست رد شکایت نامبرده را کرده است. سید حسن میرکاظمی در سالهای گذشته، با ارتباط گیری با برخی از سخنرانان و مداحان به دعوت از آنها برای برگزاری مراسم در مسجد الهادی می پرداخت. با نصب تابلوهای گوناگون در میادین تهران و بعضاً اجاره بیلبوردهای اتوبانی با هزینه های گزاف و تبلیغات وسیع اینترنتی، تبلیغ هیئت مذکور انجام و تهیه و توزیع وسیع فیلم مراسم هیات مذکور که دقایقی از آن اختصاص به پخش تصاویر گریه شخص سید حسن میرکاظمی و برادرش می باشد، انجام می شد. برخی این موارد را زمینه ساز جلوگیری از برخورد دستگاه قضایی با وی می دانند. اما ایشان امروز هم در آشفته بازار ارز بیکار ننشسته، بلکه به فعالیت شدید ارزی در بازار تهران و خیابان آرژانتین می پردازد. وی به همراه دوستان خود (ابوالفضل – ر، مسعود – ر و محمد – ی) و البته حاج «محمود. ک» مداح با ایجاد حلقه هایی به عنوان یکی از بزرگترین چهره های آشفته بازار دلار می باشد”. لینک