باز هم انتخابات، باز هم ملانصرالدین و باز هم یک کلاه دیگر. این ملانصرالدین همیشه عادت داشت که گول بخورد و همیشه هم گول می خورد، به همین دلیل هنوز انتخابات نرسیده، آن را تحریم می کرد، هر سال هم یکی روی کار می آمد و پشیمان می شد. هر بار هم از او می پرسیدند، چی شد باز هم انتخابات را تحریم کردی؟ می گفت: باز هم گول خوردم. می پرسیدند: مگر دفعه قبل که پشیمان شدی یادت نیست که گول خوردی؟ می گفت: بله، اما این دفعه یک جور دیگری گول خوردم. به قول مرحوم عمران صلاحی، حالا حکایت ماست…. انتخابات مجلس هشتم آغاز شد و فردا، چشم شیطان کور و گوشش کر، یحتمل نتایج تائید صلاحیت ها اعلام می شود. در حال حاضر، جبهه متحد تحریم، با شور و شوق تمام مشغول بازی بازی با انتخابات هستند و اکثر آنها از همین حالا تصمیم شان را گرفته اند. فعلا سیاست های زیر در حال اجراست.
اول: وزیر کشور که وقتی روی کار آمد، هدف اصلی اش را « عدم تکرار انتخاباتی مانند دوم خرداد» اعلام کرد، گفته است: « عده ای با اطمینان از رد صلاحیت شان نام نویسی کردند.» سردار افشار، معاون وزیر کشور که رئیس ستاد انتخابات است و در انتخابات قبلی وظیفه مهم سازماندهی آرای انتخاباتی را غیررسمی انجام می داد، اما فعلا همین کار را قرار است رسما انجام دهد، گفت: « فریاد زدنها سوابق تخلفاتی افراد را برطرف نمیکند. » از طرف دیگر دبیر استعلامات وزارت کشور گفت: « بیش از 750 داوطلب مجلس پرونده قضایی دارند.»
نتیجه گیری اول: هم صلاحیت تان رد می شود، هم مطمئن هستید که صلاحیت تان رد می شود، هم بهتر است ثبت نام نکنید که وقت وزارت کشور را نگیرید.
نتیجه گیری دوم: وقتی صلاحیت تان رد شد، فریاد نزنید، خفه شوید و تا مدتی ساکت بمانید.
نتیجه گیری سوم: از 8000 داوطلب نمایندگی، 750 نفر، یعنی حدود ده درصد آنها پرونده قضایی دارند، یعنی ده درصد کسانی که می خواهند نماینده مردم شوند، طبیعتا نماینده مردمی هستند که به قول رئیس قوه قضائیه ده درصد از کل مردم ایران پرونده قضایی دارند.
نتیجه گیری چهارم: هر کسی پرونده قضایی داشت، طبعا مجرم هم هست، مهم هم نیست که تبرئه شده باشد یا محکوم شده باشد.