فساد و فحشاء، جنگ نرم امریکا علیه ایران است

نویسنده

bnaraaira.jpg

وحید ثابتیان

درحالی که دستگاه های قانونی علی رغم دستگیری برخی افراد به جرم “براندازی نرم” هیچ تعریفی ازآن ارائه نکرده اند، نماینده ولی فقیه درنیروی انتظامی از ترویج فساد وفحشاء به عنوان یکی از راه های “جنگ نرم” آمریکا علیه ایران نام برد. بدین ترتیب علاوه برجاسوسی، برگزاری کنفرانس ودوره های آموزشی، اخذ بورس های تحصیلی، همکاری باسازمان های بین المللی ومواردی از این دست، “فساد وفحشاء” هم به مصادیق “براندازی نرم” اضافه شد.

محمدعلی رحمانی، رییس سازمان عقیدتی سیاسی نیروهای انتظامی گفته است: “ دشمن هر روز با شیوه جدید و ترفندهای نو سعی دارد تا با پشتیبانی اشرار و مزدوران خود ضمن بر هم زدن نظم و امنیت عمومی فساد را در جامعه افزایش دهد. امروز یکی از راهکارهایی که آمریکا با عنوان جنگ نرم در قبال ایران برگزیده، اشاعه فساد و فحشاء تحت نام‌های گوناگون است. امروز نیروی انتظامی در جهت ارتقای امنیت اخلاقی و اجتماعی و امنیت فردی و عمومی جامعه در حال تلاش است که با هدایت‌های دینی باید در برابر انواع فشارهای بیرونی و داخلی مقاوم‌تر شود. این رسالت مهمی است که بر عهده‌ ماست.”

مسئولین کشور، هیچگاه مسائل مربوط به فحشا درکشور را به صورت عمومی مطرح نکرده اند با این وجود دستگیری افراد وباندهایی دراین رابطه، میهمان ثابت صفحات حوادث روزنامه ها به شمار می رود. سخنان نماینده ولی فقیه درنیروی انتظامی درحالی مطرح می شود که این نیرو طی ماه های اخیر با اجرای طرح “ارتقای امنیت اجتماعی” دست اندر کار تذکر وارشاد هزاران نفر از زنانی بوده است که نوع آرایش و پوشش متفاوتی ازآنچه مسئولین انتظار دارند را انتخاب کرده اند واز سوی دیگر وزیر کشور نیز برای حل مساله نیازهای جنسی جامعه پیشنهاد قانونی کردن ازدواج موقت را مطرح کرده است. پیشنهادی که واکنش های مختلفی را برانگیخته است. با این وجود، طرح موضوع حاکی از آن است که مساله نیازهای جنسی، پوشش لباس، فحشا وفساد و به صورت عمومی بازار عرضه وتقاضایی که حوزه های مختلف این چرخه را تشکیل می دهد، از مسائلی است که سیاست گذاران اجتماعی کشور را با چالش مواجه کرده است.

با وجود برخی برخوردهای ناپسند نیروی انتظامی که به عنوان ضابط قضایی نیز به انجام وظیفه می پردازد، نماینده ولی فقیه درنیروی انتظامی معتقد است که این نیرو، به یک نیروی نظامی بلکه یک نیروی اجتماعی است: “نیروی انتظامی یک نیروی اجتماعی است و نه نظامی هر چند که کارهای نظامی هم انجام می‌دهد. امروز نیروی انتظامی فقط با افراد و اشرار خرده‌ پا درگیر نیست بلکه در بعضی ماموریت‌ها با باندهای مخوفی درگیر است که آموزش‌های فنی بالایی دیده‌اند و حرفه‌ ایی هستند.”

چندی پیش ائمه جمعه استان فارس درگردهمایی یک روزه “بررسی مقابله با مظاهر ناامنی، فسادوفحشا” خواستار تشکیل دادگاهی ویژه برای حدود الهی شدند. دربیانیه این گردهمایی آمده بود: “استقرار شعبه‌ای از دادستانی‌ها در مساجد و مکان‌های مناسب دیگر و فعال کردن پایگاه‌های مقاومت بسیج، مساجد، اصناف، ادارات و ستادهای حفاظت اجتماعی برای برخورد جدی با متجاوزان به عنف و نوامیس مردم و برهم زنندگان نظم و امنیت عمومی، لازم است.” ائمه جمعه فارس همچنین خواستار تشکیل دادگاهی ویژه برای اجرای حدود الهی در ملاء عام توسط قضات شجاع برای مفسدین فی‌الارض به‌ویژه ‌باندهای فساد، فحشا و تبهکاران مسلح شده‌اند.

طی سالهای گذشته، به صورت متناوب مراسم شلاق زنی در برخی میدان شهر برای کسانی مزاحمان نوامیس مردم نامیده می شدند، برگزارشده بود که به دلیل واکنش های منفی متوقف شد. اگرچه هم اکنون درراستای طرح مبارزه با اراذل واوباش، کتک زدن آنها در خیابان های شهرو آویزان کردن آفتابه ودیگر اشیا به منظور تحقیر آنها، صورت می گیرد.

دربیانیه امام جمعه های فارس درخواست شده بود که اعتبار وبودجه فوق العاده ای به مراکز دینبی وفرهنگی برای خشکاندن ریشه های آنچه تهاجم فرهنگی خوانده اند، اختصاص داده شود: ایجاد شبکه‌ ملی رایانه‌ای بانک اطلاعات مربوط به مفسدان ‌و بزهکاران باسابقه، تشکیل کمیته امنیتی قضایی با اختیارات ویژه متشکل از دادستان، یک ‌قاضی‌ شجاع تام‌الاختیار و نیروهای نظامی، امنیتی و انتظامی، تجهیز و استفاده از بسیجیان و عشایر برای امنیت ‌مناطق کوهستانی و صعب‌العبور، اجرای طرح حجاب برتر برای بانوان شاغل در ادارات، سازمان‌ها و نهادها و اختصاص اعتبار و بودجه فوق‌العاده ‌به ‌مراکز دینی و فرهنگی برای خشکاندن ریشه‌های تهاجم فرهنگی بخشی ازاین بیانیه بوده است.

طی سالهای گذشته، نیروهای انتظامی صدها باند فحشاء را کشف ومتلاشی کرده است. با این وجود بسیاری از کارشناسان معتقدند مسئولین درخصوص ریشه یابی و طراحی برنامه هایی که به کاهش عوارض مسائل یادشده منجرشود، اقدامات موثرچندانی انجام نداده اند. جلیل عفتی رییس سازمان بهزیستی استان یزد سال گذشته درجریان یک دوره آموزشی دراین شهر اظهار داشت: “فقر، فحشا، اعتیاد و بزه‌های اجتماعی در کشور ما روز به روز در حال افزایش است و بعضی مسؤولین اصلا خوششان نمی‌آید که آمار واقعی ارایه شود. نگاهی که به کودکان خیابانی و معتادین می‌شود آنها را چیزی جز زباله‌های شهری که باعث نازیبایی شهر شده، نمی‌بیند و تنها بعضی از مسؤولین با هدف زیباسازی شهر می‌خواهند آنها را از سطح شهر جمع‌آوری کنند.” موضوعی که پدیده مشابهی دربسیاری ازشهرهای کشور به شمار می رود.