ایبوک/ آثار الکترونیک – بهاره خسروی: انتشارات الکترونیک، دیگر بخشی از فرهنگ ایران شده است. دو انتشارات بزرگ در پاریس و لندن و چند انتشارات کوچکتر در نقاط مختلف دنیا، کتابهای فارسی را به شیوه نوین منتشر می کنند.
صفحه ای بوک هنر روز، به معرفی هفتگی این کتابها اختصاص دارد. ناشران و پدید آورندگانی که قصد معرفی کتاب خود را در این صفحه دارند، می توانند با این نشانی تماس بگیرند:
honarrooz(at)gmail.com
در حال و هوای جوانی
نویسنده: شاهرخ مسکوب
ناشر: H&S Media
تاریخ انتشار: ۲۰۱۴
۳۰۰ صفحه
قیمت: $12.00
یادداشتهای روزانهٔ شاهرخ مسکوب را میتوان به سه بخش تقسیم کرد. بخش نخست از سال ۴۲ تا ۴۶. یادداشتهای این دوره بیشتر کشمکشهای درونی و تنشهای عاطفی جوانی احساساتی است و سوز و گداز و دلباختگی او به زنی که خود “تقدیر دردناک و شیرین” زندگیاش میخواند. بخش دوم روزانهنویسیهای شاهرخ مسکوب در روزهای پرآشوب پیش از انقلاب شروع میشود و تا سال ۷۶ ادامه مییابد. بخش سوم یادداشتها نوشتههایی است که پس از سپردن خاطرات به ناشر برای چاپ، در سالهای آخر عمر، گاهگاه به قلم درآمده و برجا مانده است.
یادداشتهای بخش نخست شامل روزهای جوانی و شور و هیجانهای روحی شاهرخ مسکوب در این کتاب به خوانندگان عرضه میشود.
بیشعوری (نسخه کامل)
نویسنده: محمود فرجامی
ناشر: H&S Media
تاریخ انتشار: ۲۰۱۴
۲۳۰ صفحه
قیمت: $9.00
آیا از اینکه همسایهتان زبالههایش را در جوی آب میریزد عصبانی هستید؟ آیا تا به حال پیش آمده که در ادارهای برای گرفتن یک امضا روزها و ساعتها در آمدوشد باشید؟ آیا احساس میکنید برخوردهای رئیستان با شما توهینآمیز است؟ آیا از دیدن مجریهای تلویزیون عصبی میشوید؟ آیا با شنیدن حرفهای سیاستمداران دچار رعشه و ناسزاگویی میشوید؟ آیا وسوسهی خفهکردن بزرگترهای فامیل که دائما مشغول فضولی و نصیحت و بزرگتریاند زیاد به سراغتان میآید؟ با همکاران اززیرکاردررو و زیرآبزن زیاد دستبهیقه میشوید؟ آیا هر هفته دوستانی به سراغتان میآیند که بخواهند شما را به فعالیت تجاری یا آیین مذهبی جدیدی دعوت یا دستکم چاکرایتان را باز کنند؟ رابطهتان با همسرتان چطور است؟ به فکر جداشدن از او هستید یا آنقدر شرور است که حتی جرات جداشدن از او را هم ندارید؟ بچههای تخس و شروری که دائما باعث سرافکندگیتان میشوند هم دارید؟ اگر پاسختان به این پرسشها مثبت است، این کتاب برای شماست.
فرجام نافرجامیها
نویسنده: محمود کویر
ناشر: H&S Media
تاریخ انتشار: ۲۰۱۴
۴۳۰ صفحه
قیمت: $12.00
محمود کویر: این کتاب در چهار بخش فراهم آمده است. در بخش نخست نگاهی داریم به اندیشه و خرد ایرانی و بن مایههای اندیشگی آنچه در تاریخ کردهایم و بارش بر دوش ماست و در کوچههای امروزمان نیز حضور دارد. بخش دوم پایان کار خاندانها و شاهان و امیران این سرزمین است که چگونه از پای درآمدند و چرا! بخش سوم نیز نگاهی است به فرجام کار کسانی چون یک سفیر و یک وزیر. این سه بخش اما پیوندی نهانی با هم دارند. چرا در توفان رویدادها داس مرگ بر این خوشهها فرود آمد. این امروز اولاد و از تبار کدام گذشته است. بخش چهارم نیز داستان دو شهر است و سرگذشت و سرنوشتشان. شاید حضور در آیینهی پریشان این فرجامهای همه نافرجام، راهی به سوی آینده بگشاید.
نادره دوران
نویسنده: عباس منظرپور
ناشر: مردمک
تاریخ انتشار: ۲۰۱۲
۱۴۰ صفحه
قیمت: $9.00
نوشتهای که در دست داری، تاریخ شاهان نیست، تاریخ بزرگان، نامآوران و قهرمانان به همچنین. اشخاصی خوب و بد، خادم و خائن و زشت و زیبا هم، هر چند حضور دارند ولی در این پراکنده گوئیها جای مشخصی ندارند. تصور کن که یک فیلمبردار غیرحرفهای، دوربین نه چندان مجهزی به دست گرفته و هر روز که از خانه بیرون آمده، گوشهای از اجتماع را به تصویر کشیده، در شروع فیلمبرداری هیچ گرایش بخصوصی با هیچ یک از “سوژه”های خود نداشته ولی پس از ضبط و بخصوص ظاهر کردن آن به بعضی نظر مثبت و به دیگری نظر منفی پیدا کرده است.
آبی گرم ترین رنگ است
نویسنده: جولی مارو
مترجم: سپیده جدیری
ناشر: ناکجا
تاریخ انتشار: ۲۰۱۴
۱۶۰ صفحه
“آبی گرمترین رنگ است” داستان مصوری است از نویسنده و نقاش فرانسوی ژولی مارو. داستان عاشقانهی دو زن جوان در گردش میان دو قرن.
عبداللطیف کشیش بر اساس این کتاب فیلم “زندگی آدل یا آبی گرمترین رنگ است” را کارگردانی کرد و این فیلم جایزه نخل طلا جشنواره کن ۲۰۱۳ را از آن خود کرد. خود کتاب نیز پیش از آن جایزه مخاطبین جشنوارهی آنگولم را که مهمترین جشنواره داستان مصور در جهان است، برده بود.
این کتاب برای نخستین بار به زبان فارسی در نشر ناکجا منتشر میشود. برگردان از زبان انگلیسی سپیده جدیری است با همکاری تینوش نظمجو از نسخه فرانسوی.
روزنامههای دیروز، امروز و فردا
نویسنده: منصور کوشان
ناشر: H&S Media
تاریخ انتشار: ۲۰۱۳
۶۴ صفحه
قیمت: $6.00
این نمایشنامه در سه پرده، برندهی جایزه نخست نمایشنامه نویسی تلویزیون ملی ایران در سال ۱۳۵۱ خورشیدی است و نخستین بار در همان سال با کارگردانی بهروز کیا و بازی شمسی فضلاللهی و شاهرخ قائممقامی بر روی صحنه رفت.