اکبر هاشمی رفسنجانی در ادامه اظهارات خود پیرامون انتخابات و اوضاع جامعه،بی تفاوتی مردم را بزرگترین خطر برای انقلاب و خطر بزرگتر را بی تفاوتی در دانشگاه ها دانست. وی همچنین در مصاحبه با یک نشریه وابسته به مرکز نشر و تنظیم آثار امام، روند فعلی کشور را نه به سوی “اصولگراییتر” شدن و نه به “سوی سیاسیتر” شدن توصیف کرد.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام که دیروز با جمعی از تشکلهای دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان سخن می گفت با اشاره به انتخابات ریاست جمهوری در خرداد امسال، “مصالح ملی، اسلامی و انقلابی” را بر همه چیز ارجح دانست و از همه ”افراد موثر” در صحنه “انتخابات” خواست به این موضوع توجه داشته باشند
به گزارش ایلنا رییس دولت های پنجم و ششم، ایجاد وضع مطلوب تر برای کشور در آینده را در گروی “در صحنه” بودن دانشجویان “آگاه و مطلع” دانست و در عین حال از نقش موثر تشکل های دانشجویی در ایجاد این فضا سخن گفت.
اکبر هاشمی رفسنجانی همچنین با اشاره به اینکه “بزرگترین خطر” برای انقلاب، “بی تفاوتی” مردم است، بی تفاوتی ”دانشگاه” هارا “خطرناک تر” توصیف کرد. وی همچنین با تاکید برلزوم تلاش برای مهیا شدن صحنه برای اظهار نظر و فعالیت سیاسی دانشجویان خاطرنشان کرد از قشر آگاه و تحصیلکرده باید به نحو مطلوبی برای پیشرفت کشور استفاده کرد.
اظهارات رئیس مجلس خبرگان در حالی مطرح می شود که محدودیت فعالیت های سیاسی دانشجویان در دانشگاه آزاد اسلامی که هاشمی رئیس هیات امنای آن است،چشمگیرتر از سایر دانشگاه هاست و این روند با شدت بیشتری اعمال می شود.
در خبری دیگر اکبر هاشمی رفسنجانی در گفتگو با نشریه “حضور” ضمن تاکید بر اینکه روند سیاسی کشور نه به سوی “اصولگراییتر” شدن و نه به “سوی سیاسیتر” شدن است، در انتقاد از روند فعلی اجرایی کشور تصریح کرده:” هرچه جلوتر میرویم، از لحاظ اجرایی با آرمانهای امام (ره) فاصله میگیریم”.
هاشمی از زمان روی کار آمدن محمود احمدی نژاد در سال ۸۴ در مقاطع مختلف به انتقاد از سیاست های وی پرداخته است.
وی از جمله در ماه اسفند ضمن هشدار در خصوص تخریب چهره ها در انتخابات با اشاره به انتخابات تیر ۸۴ که منجر به شکست او در مقابل احمدی نژاد شد، گفت: “حوادث سال ۱۳۸۴ در هشدارهای من بی تاثیر نیست چون دیدم کسانی که خود را قیم مردم می دانند، در انتخابات دخالت کردند.”
دو ماه پیش از آن نیز این هاشمی با تاکید دوباره بر سلامت انتخابات خطاب به ناظران و مسوولان برگزارکننده انتخابات گفته بود تضییع رای مردم توسط ناظران و مسولان برگزاری انتخابات “خیانت” است و آن را مستوجب ”عذاب الهی” دانسته بود.
وی همچنین اضافه کرده بود: “حتی اگر بر اساس مصلحت برخی بگویند این فرد نباید انتخاب شود، اشتباه است و منتهی به استبداد می شود و این اتفاق شومی خواهد بود.“