حسن روحانی، رئیس جمهور ایران روز سه شنبه در پاسخ به انتقاد تندرو ها به روش حکومت کردن و نزدیک شدنش به غرب پاسخ داد و گفت که آنها دلسوز کشور نیستند.
وی در مصاحبه تلویزیونی اش گفت: “من مفتخرم که دولت وضعیتی بوجود آورده است که همه براحتی می توانند حرف بزنند و انتقاد کنند. اگرچه برخی از کاه کوه می سازند.”
او از شخص یا گروهی اسم نبرد اما گفت که منتقدان باید هویت سیاسی خود را آشکار کنند و پشت نام ملت ایران پنهان نشوند.
روحانی گفت: “آنها باید بگویند چه کسانی هستند و طرفدار چه کسی هستند. آنها باید از طرف جناح خودشان سخن بگویند نه از طرف مردم ایران. مردم ایران به دنبال آرامش و پیشرفت وتوسعه هستند.”
او گفت برای رسیدن به اهدافی که مردم برای آن به او رای داده اند، باید تحریم ها برداشته و سال ها سوء مدیریت اصلاح شود.
او از حمایت داخلی برخوردار است و این شامل حمایت رهبر ایران، آیت الله خامنه ای رهبر ایران هم می شود و می تواند فشار تحریم های بین المللی را که به دلیل برنامه های اتمی از سوی غرب اعمال می شودبردارد.
اما تندرو ها با هر سازشی که در زمینه برنامه اتمی ایران صورت بگیرد مخالف اند. مخالفان سیاسی روحانی عملا با توافق ژنو مخالف اند و می گویند توافقی که ایران کرد، یک شکست بود.
ایران و شش قدرت جهان تلاش می کنند تا روز ۲۰ ژوئیه به توافق نهایی برسند.
سیاست های داخلی روحانی که شامل وعده آزادی های اجتماعی می شود هم با مشکل مواجه شده است. میانه رو ها و اصلاح طلبان که برای انتخاب شدن روحانی در انتخابات سال گذشته تلاش کردند هم ناراضی هستند و می گویند تغییرات اجتماعی به اندازه کافی و با سرعت صورت نگرفته است.
اظهارات روحانی در روز سه شنبه پس از فیلم جنجالی صورت گرفت که دوران فعالیت های سیاسی او را بصورت مستند نشان می داد.
فیلم که “من روحانی هستم” نام دارد فعالیت های روحانی در دهه هشتاد میلادی را نشان می دهد؛ زمانی که او مذاکره کننده ارشد اتمی ایران بود و نشان می دهد که چطور از یک تندرو به یک تکنوکرات عملگرا که با غرب عنادی ندارد، بدل شد.
روحانی بطور مستقیم به فیلم اشاره نمی کند اما دفتر او می گوید که بخشی از فیلم نادرست است. روحانی در دوران ریاست جمهوری خامنه ای نیز رئیس شورای امنیت ملی بود.
بریت بار، ۲۹ آوریل