نادر ایرانی
سرتیپ موسوی که هفته گذشته ازسوی آیت الله خامنه ای، فرمانده کل قوا به مقام جانشین فرمانده ارتش منصوب شد، گفته است: “ایران دریک جنگ احتمالی در مرزهای خود محصور نمیماند”، “امکان غافلگیری جمهوری اسلامی وجود ندارد” و “ترفندهای آنها برای غافلگیری و ضربه زدن را میدانیم و طرحها و تاکتیکهایی نیز تهیه کردهایم که در صورت لزوم آنها را با غافلگیری بزرگ و فراتر از تصورشان روبرو کنیم”. این سخنان، پاسخ کدام حملات است؟همان حملاتی که نشریات معتبر دنیا، خبر قریب الوقوع بودن آن را می دهند؟
سرتیپ موسوی در همین ارتباط تاکید کرده که: “پاسخ جمهوری اسلامی قابل پیش بینی نخواهد بود” وی افزوده: “البته موضوع هائی وجود دارد که برای آنها قابل پیش بینی است اما چیزهای مهمی نیز پنهان هستند که در روز واقعه اثر خود را نشان میدهد.“
و تنها سردار موسوی نیست که در مقام جواب برآمده؛ هفته قبل تر از آن رسانه های جهانی سخنان سرتیپ پاسدار، سردار مسعود جزایری معاون ستاد سپاه پاسداران را زیر ذره بین گذاشته بودند که هرنوع حمله آمریکا را آغاز جنگ جهانی دانسته است.
سردار جزایری حوادث سودان، عراق، افغانستان و اخیرا منطقه قفقاز را نشانه ای از نزدیک شدن جهان به لبه پرتگاه اعلام و امریکا و اسرائیل را در این زمینه مقصر معرفی کرده بود. وی با اشاره به کشورهای عرب منطقه تاکید کرده بود که: “بدیهی است در صورت بروز هرحادثه ای برای جمهوری اسلامی ایران، قبل از هر چیز رژیم های عاریتی و جعلی از میان برداشته خواهند شد”. و همچنین اینکه: “آتش، خشک و تر را می سوزاند و کسانی که فکر می کنند بخاطر بعد مسافت مصون هستند، سخت در اشتباه هستند”.
قبل از سردار جزایری، سردار جعفری هم طی اظهاراتی تاکید کرده بود که درصورت حمله آمریکا به ایران، ایران تنگه هرمز را خواهد بست. سخنان این سرداران درحالی به تیتر اول روزنامه های مهم جهان راه می یابد که به گزارش روزنامه سعودی “الوطن” یک نهاد دولتی در مصر ـ مؤسسه بینالمللی بررسیهای استراتژیک ـ اقدام به برگزاری کنفرانس دو روزه ای برای بررسی دخالتهای جمهوری اسلامی در عراق، لبنان، مناطق فلسطینی نشین و کشورهای عربی خلیج فارس کرده است.
چنین است که برخی می گویند سخنان تهدید آمیز سردار مسعود جزایری بر اساس اطلاعاتی است که حکایت از حمله قریب الوقوع آمریکا به ایران دارد. در آخرین گزارش ها، روزنامهی هلندی “دی تلگراف”، که پرتیراژترین روزنامهی این کشور است، روز جمعه گذشته (۲۹ اوت) در گزارشی نوشت که به دلیل حمله هوایی آمریکا به ایران که به زودی صورت خواهد گرفت، سازمان اطلاعات مخفی هلند (AIVD) عملیات جاسوسی خود را که سالهاست در ایران ادامه داده، متوقف کرده است، زیرا طرحهای دولت بوش حکایت از آن دارد که حملهی هوایی به ایران به زودی صورت خواهد گرفت. این روزنامه نفوذ جاسوس های هلندی به صنایع تسلیحاتی ایران را موفقیت آمیز توصیف کرده و نوشته که در حملهی هوایی به ایران “مکانهایی باید بمباران شوند که جزو هدفهای عملیات جاسوسی هلندیها بودند.“
به نوشته روزنامه “دی تلگراف”، هدفهای احتمالی بمباران تنها تاسیسات هستهای ایران نیستند، بلکه تاسیسات نظامی کشور نیز مورد حمله قرار خواهند گرفت. براساس گزارش “دی تلگراف” اطلاعاتی که در سالهای گذشته از طریق عملیات سازمان مخفی هلند بدست آمده، در اختیار سازمان اطلاعات آمریکا (CIA) نیز قرار گرفته است. مقالهی “دی تلگراف” توسط “یوست دی هاس” نوشته شده که به داشتن روابط خوب با محافل سازمان اطلاعات هلند مشهور است. دو هفته پیش از انتشار گزارش “دی تلگراف” (۱۷ اوت ۲۰۰۸) اعلام شد ایالات متحدهی آمریکا در حال استقرار رادارهای هشداردهنده پیشرفته در خاک اسرائیل است که هدف آن مقابله با موشکهای پرتاب شده از سوی ایران است. این رادارها با سامانهی موشکهای پاتریوت نیز همراهاند که موشکهای شلیک شده به سوی اسرائیل را در شعاع دو هزار کیلومتری شناسایی و نابود میکند.این رادارهای هشداردهنده پیشرفته قرار بود سال ۲۰۰۹ در اسرائیل نصب شوند، اما اجرای این پروژه به جلو انداخته شده است. برخی ناظران نصب این رادارها در خاک اسرائیل را بخشی از عملیات آمادگی برای حمله هوایی به ایران ارزیابی میکنند. سامانه ضدموشکی اسرائیل که در صحرای “نگب” در جنوب اسرائیل نصب می شود، مستقیما توسط نظامیان امریکا هدایت خواهند شد. به این منظور واحدهای نظامی آمریکا هم در خاک اسرائیل مستقر خواهند شد. در سالهای گذشته دو بار سربازان آمریکایی برای راهاندازی و هدایت سامانه ضدموشکی در اسرائیل مستقر شدهاند؛ یکی درسال ۱۹۹۱ در جنگ علیه عراق و برای آزادسازی کویت و دیگری در سال ۲۰۰۳ هنگام حمله نیروهای آمریکا به عراق.
درخبردیگری به نقل از روزنامه تایمز لندن 31 اوت آمده است که آمریکا احتمالاً در آستانه ترتیب دادن یک حمله برق آسا به ایران “به عنوان آخرین راه حل” است تا جلوی تلاش برای هسته ای شدن تهران را بگیرد. مقدمات انجام گرفته در پنتاگون نیز تنها به شبیه سازی ها محدود نشده بلکه طرح واقعی حمله آماده شده است. محتمل ترین استراتژی نیز شامل بمباران هوائی به کمک هواپیماهای بلند پرواز ب-2 است که هر یک قابلیت حمل تا 40,000 پوند تسلیحات با دقت بالا – از جمله جدیدترین مواد منفجره ضد بتونی- را دارند.
این ها تنها اخباری نیستند که حکایت از یک حمله برق آسا می کنند. سایت تابناک نیز درتاریخ ۰۹ شهریور ۱۳۸۷ به نقل از شخصی به نام “برایان هرینگ” در نوشتهای با عنوان “اسرائیل و حمله به تهران” مطرح کرده که بر پایه نقشهای قرار بوده است که رژیم صهیونیستی از خاک گرجستان به ایران حمله کند. هرینگ در مقاله خود، مطالب قابل توجهی از دستیابی روسها در حمله به گرجستان به یک محموله اسناد خیلی محرمانه در مورد ماهوارههای مخابراتی ناتو و دستگیری و بازجویی تعدادی عرب و آمریکایی در کاروان کمکهای نیروهای آمریکایی دارد. وی با درج مشخصات هواپیماهای جنگنده F-16I Sufa Storm که خود را آماده حمله به تهران کرده بودند، یادآور شده است که این نوشته خشم بسیاری را برانگیخته و آورده است که رژیم صهیونیستی با همکاری گرجستان برای استقرار برخی از هواپیماهای هجومی خود در فرودگاهی در جنوب گرجستان، برای حمله به ایران، تمهیدات ویژهای را اندیشیده بود. در این زمینه، میتوان به اخباری اشاره کرد که در همان روزهای آغاز درگیری در هفتم اوت، حاکی از پروازهای مستقیم هواپیماهای شرکت ”العال” از تفلیس به تل آویو برای تخلیه سریع نیروهای نظامی رژیم صهیونیستی بود که به مطبوعات درز پیدا کرد. آیا کلید شمارش معکوس برای حمله به ایران در مطبوعات غربی زده نشده است؟