جمعی از دانشجویان رشته های کارشناسی خبرنگاری، کارشناس مترجمی خبر وکاردانی عکاسی خبری در نامه ای به سیدحسن خمینی نسبت به آنچه” تحریف، تخفیف و بدعت گذاری اندیشه های بنیان گذارجمهوری اسلامی” نامیده اند اعتراض کردند. مدیران این دانشکده از افراد نزدیک به محمود احمدی نژاد رییس جمهوری به شمار می روند.
دراین نامه که در آستانه سالگرد ارتحال بنیان گذار جمهوری اسلامی منتشر شده آمده است: “اینروزها در فضای دانشگاهی و به ویژه در دانشکده خبر، آموزش تاریخ و ریشههای انقلاب اسلامی توسط افرادی تدریس میشود که حداقل صلاحیت لازم را برای یدککشی عنوان «استاد»ی به ویژه برای چنین درس خطیری ندارند. بدینوسیله دانشجویان دانشکده خبر از شما، چه در مقام تولیت آستان امام خمینی(ره) و چه در مقام فرزند بزرگوار یادگار عزیز آن بزرگوار و بنا به مسئولیت شرعی، اخلاقی و قانونیتان تقاضای رسیدگی به انحراف مشهود در اندیشههای حضرت امام دارند.“
در ادامه این نامه آمده است: “خود آن حضرت نیز در بخش پایانی بند «ک» وصیتنامه الهی-سیاسی خود هشدار دادهاند که بر ملت و دولت جمهوری اسلامی است در همه اعصار، که نگذارند عناصر فاسد دارای مکتبهای انحرافی یا گرایش به غرب و شرق در دانشسراها و دانشگاهها و سایر مراکز تعلیم و تربیت نفوذ کنند و از قدم اول جلوگیری نمایند تا مشکلی پیش نیاید و اختیار از دست نرود و وصیت اینجانب به جوانان عزیز دانشسراها و دبیرستانها و دانشگاهها آن است که خودشان شجاعانه در مقابل انحرافات قیام نمایند تا استقلال و آزادی خود و کشور و ملت خودشان مصون باشد.“
دانشجویان دانشکده خبر هدف خود را از نوشتن نامه به نوه آیت الله خمینی این چنین توضیح داده اند: “این نامه برای ادای دین به این انقلاب و امام راحل آن است تا یادآور شویم که امروز نسلی به عنوان دانشجو وارد دانشگاهها میشود که تاریخ تولدش مصادف با ایام رحلت بنیانگذار انقلاب اسلامی است و روا نیست که بخش اعظم یافتههای او درباره این انقلاب و بنیانگذارش از زبان فردی مانند فاطمه رجبی باشد. فردی که به خاطر جفا به خاندان و یاران صدیق امام، حتی مطرود پدر مرحومش نیز بود. از شما انتظار داریم که به صورتی روشن به ما پاسخ دهید که نسبت موسسه تنظیم و نشر آثار حضرت امام خمینی(ره) با تعیین دستور کار، کتب و جزوات آموزشی درس«رشتههای انقلاب اسلامی» در دانشگاهها چیست؟”
نویسندگان این نامه که ورودی های سال ۱۳۸۱ تا سال ۱۳۸۶ را در برمی گیرند با اعتراض به تدریس فاطمه رجبی در این دانشکده آورده اند: “آیا مرجع قرار گرفتن کتاب «احمدینژاد؛ معجزه هزاره سوم» در کلاسهای این درس و همچنین مورد پرسش قرار گرفتن داوطلبان ورود به انشکده خبر از آموزههای این کتاب توسط رئیس این دانشکده که 9روز از پیروزی انقلاب جوانتر است مورد تایید حضرتعالی هست یا خیر؟ آیا تدریس این درس از سوی فاطمه رجبی با توجه به انتخابش از سوی رئیس گروه خبرنگاری دانشکده خبر که اتفاقا همزمان ریاست مرکز تحقیقات استراتژیک ریاستجمهوری را به عهده دارد، بنا به مصلحتی از نظام است که شما در جریانش هستید؟ما به عنوان بخشی از جامعه رسانهای و دانشجویی ایران بیصبرانه منتظر اطلاع از نظرات شفاف شما در این باره هستیم و سکوت شما را به منزله تایید شرح ماوقع دانسته و آن را به حساب مصلحتی پشت پرده گذاشته و دیگر دم نخواهیم زد.”
به گفته برخی از دانشجویان دانشکده خبر وکسانی که تحولات این دانشکده را طی ماه های گذشته از نزدیک دنبال کرده اند مسپولان دانشکده ازابتدای امسال طرحی را به نام ”جهاداسلامی کردن دانشگاه ها” محک می زنند تا در موقعیت مناسب برای اجرا کردن آن اقدام کنند. طرحی که توسط برخی از فارغ التحصیلان دانشگاه امام صادق دنبال می شود.
کتاب “احمدی نژاد، معجزه هزاره سوم” نوشته فاطمه رجبی که به عنوان یکی از مراجع درس تاریخ و ریشه های انقلاب در این دانشکده تدریس می شود موضوع سوال ورودی دانشجویان نیز بوده است. از جمعی از دانشجویان پرسیده شده است که از نظر آنها معجزه هزاره سوم چیست؟
دو معاون کلیدی دانشکده یعنی معاون آموزشی و معاون دانشجویی، باقی مانده های دوره سیدمحمد خاتمی و تاسیس دانشکده هستند که عملا برای انتخاب اساتید ودیگر تصمیم گیرهای عمده در دانشکده به بازی گرفته نمی شوند. هم اکنون سه چهره ای که به گرداندن دانشکده خبر مشغول هستند و از افرادی چون فاطمه رجبی، روح الله حسینیان وحسن بیادی به عنوان استاد دعوت به همکاری می کنند، عبارتند از شخص احمدزاده کرمانی رییس کنونی دانشکده خبر (که هم از نزدیکان به محمود احمدی نژاد است و هم از فارغ التحصیلان دانشگاه امام صادق)، ذاکر اصفهانی، ریاست مرکز تحقیقات استراتژیک ریاستجمهوری (که با حفظ سمت رئیس گروه خبرنگاری دانشکده است)، و در نهایت یامین پور، معاون پژوهشی دانشکده که از دوستان نزدیک احمدزاده از امام صادق و اخراجی رادیو جوانه است.