فرشته پاک نظر
در حالی که سخنگوی شورای نگهبان ایران اعلام کرده است، رد صلاحیت های هیات های نظارت این شورا بر مبنای استعلام از مراجع چهارگانه بوده است، منابع آگاه در تهران از رد صلاحیت برخی نامزدهای اصلاح طلب این دوره بر اساس درخواست تعدادی از نهادهای دولتی خبر می دهند.
در همین زمینه یک منبع آگاه به “روز” گفت: پس از افشاگری های رضا جلالی مشاور سابق وزیر رفاه و تأمین اجتماعی درباره فساد مالی گسترده در شرکت های زیر مجموعه وزارت رفاه، برخی مدیران دولتی و حامیان دولت نهم اقدامات خود را برای حذف این جانباز دوران جنگ تحمیلی به کار بردند و به فرماندار گرگان ابلاغ کردند که صلاحیت وی نباید برای انتخابات مجلس تأیید شود.
این گزارش حاکی است حراست وزارت رفاه و تأمین اجتماعی در نامه ای محرمانه به هیات مرکزی نظارت از آنان خواسته است که جلالی را به اتهام انتشار مطالب خلاف واقع علیه وزارت رفاه و تأمین اجتماعی رد صلاحیت کند.
این در حالی است که مطابق قوانین انتخاباتی ایران باید با حکم دادگاه صالحه قضایی درباره اتهامات افراد داوری کرد و نمی توان بر اساس نامه وزارت خانه های دولتی و حراست آنها رأی به صلاحیت و یا رد صلاحیت نامزدهای انتخاباتی داد.
در همین حال گفته می شود وزارت رفاه و تأمین اجتماعی چندی پیش از دکتر جلالی به اتهام انتشار مطالب خلاف واقع شکایت کرده بود که پس از ارائه اسناد وی به دادگاه، مدیران وزارت رفاه تصمیم به انصراف از پیگیری شکایت گرفتند و پرونده مختومه شد.
نزدیکان جلالی مدعی هستند پس از مختومه شدن پرونده، مدیران وزارت رفاه تصمیم گرفته اند از طرق غیر قانونی و غیر معمول از ورود وی به مجلس هشتم جلوگیری کنند. چراکه به اعتقاد آنان حضور جلالی به عنوان دبیر سابق شورای راهبردی وزارت رفاه با اسناد و مدارکی که از فساد مالی گسترده در این وزارت خانه جمع آوری کرده بود، می توانست تبدیل به خطری برای دولت نهم شود.
به گزارش منابع خبری از گرگان، جلالی که جانباز 70 درصد جنگ است و با درجه سرتیپی سپاه باز خرید شده، در نامه ای به فرماندار گرگان وی را به مناظره در حضور مردم دعوت کرده است.
جلالی همچنین در بیانیه ای که در همین زمینه منتشر کرده است، نسبت به آنچه که نظامی شدن کشور خوانده هشدار داده و نوشته است: “در حال حاضر با روی کار آمدن سردار جبهه ندیده، علیرضا افشار در وزارت کشور به عنوان رئیس ستاد انتخابات و نیز انتصاب سردار محمود زاده به عنوان استاندار گلستان و سرهنگ پاسدار جعفر گرزین به عنوان فرماندار گرگان می توان این ادعا را ثابت کرد که برخی نظامیان به دنبال پادگانی کردن کشور هستند و خط قرمز آنها نیز هیچ چیز نیست جز سیم خاردارهایی که خود به دور منافع گروهی و شخصی خود کشیده اند.“
جلالی در بیانیه خود آورده است: “زمانی که من تا عمق 70 کیلومتری خاک عراق به عنوان رزمنده اطلاعات عملیات نفوذ می کردم امثال افشار و گرزین پشت میزشان در شهرستانها چرت می زدند و زمانی که چشم من از حدقه در آمد و ترکش صورت و سرم را مورد اصابت قرار داد، بانداژ سرم از امامه خیلی از مدعیان امروزی بزرگ تر بود، اما آنروز حضرات می گفتند یک روز حضور رزمنده در جبهه برابر است با هفتاد سال عبادت علما. اگر هنوز سر حرفشان هستند من با 70 ماه جبهه و نه بار مجروحیت و 70 درصد جانبازی در مرحله ای هستم که آقایان هیات نظارت باید بیایند تا من صلاحیشتان را تأیید کنم.“
جلالی همچنین در جلسه چند روز پیش مجمع متخصصین در حضور سید یحیی رحیم صفوی مشاور نظامی عالی رهبری و علی فلاحیان وزیر اسبق اطلاعات خطاب به آنها گفته است: “ما از جبهه رفتنمان پشیمان نیستیم اما از اینکه امثال شما با ما مانند بره هایی رفتار می کنید که گویی تنها وظیفه ما رفتن روی مین بوده است و امروز صلاحیت نمایندگی مردم را نداریم، ناراحتیم و مطمئن باشید که در مقابل شما خواهیم ایستاد همانگونه که قبلاً در مقابل صدام مستبد ایستادیم”.
در همین حال یک منبع مطلع نزدیک به دکتر جلالی به “روز” گفت: “به جلالی اعلام کرده اند برای تأیید صلاحیت در انتخابات باید اولاً توبه نامه بنویسد، نسبت به مصاحبه با آنچه که سایت برانداز روز آنلاین خوانده اند، ابراز ندامت کند و ثانیاً تعهد بدهد در صورت پیروز ی در انتخابات از پیگیری پرونده فساد مالی در وزارت رفاه وشرکت های زیر مجموعه این وزارت خانه پرهیز می کند.“
این فرد مطلع که نخواست نامش فاش شود ادامه داد: “جلالی این درخواست ها را رد کرده است و البته ما و سایر اصلاح طلبان گلستان معتقدیم، شاید بتوان بسیاری از افراد را بدون هیچ هزینه ای رد صلاحیت کرد، اما رد صلاحیت افرادی که عمر خود را برای دفاع از این کشور گذاشته اند و هیچ چیزی برای از دست دادن ندارند بسیاری خطرناک است و می تواند برای تصمیم گیرندگان بسیار پر هزینه باشد.“