هشت مارس و دغدغه جنگ

نویسنده

mahbaz.jpg


نانسی پلوسی عزیز! لطفا شما به نام هشت مارس ، به نام زنان جهان، اجازه ندهید فاجعه جنگ عراق در ایران تکرار شود. وقتی دیوانه ها شلیک کنند نابودی آغاز به سخن می کند دیوانگان را مجالی نیست کاش تا دیر نشده شما و یاران شما کاری کنند.

خانم نانسی پالسی امروز ۸ مارس روز جهانی زن است. نود سالی از عمر این روز تاریخی بزرگ میگذرد. در این دوران، در عرصه برابری بین زن و مرد در جهان تغییر و تحولات بزرگی رخ داده است و بی شک یکی از پیروزی های بزرگ مبارزه ما زنان در ۳۰۰ سال اخیر انتخاب شما به ریاست کنگره آمریکاست. شما نخستین زن تاریخ سیاسی آمریکا هستید و اکنون در راس کنگره ایی قرار گرفته اید که روزی فقط مردان در آن راه داشتند. این پیروزی درخشانی برای زنان دنیا به شمار می رود این پیروزی، زنان را برای رسیدن به اهداف انسانی شان راسخ تر می کند.

خانم پلوسی، در روز ۸ مارس معمولا زنان هر کشوری، از دستاورهای زنان، در چند قرن اخیر و چگونگی رسیدن به خواسته های آتی شان سخن می گویند زنان سرزمین ما علیرغم رشد آگاهی و تلاشهای شان در عرصه های مختلف، هنوز در آغاز راه دراز رسیدن به برابری حقوقی زن و مرد هستند. آنها اگر بتوانند، در ۸ مارس کنار هم می نشینند و بر سر چگونگی حل معضلات تبعیض آمیز قانونی و سنتی، که ریشه هزاران ساله دارد به گفتگو می نشینند. هم اکنون که این نامه را برای شما می نویسم،( /۰۳/۲۰۰۷ ) ده ها تن از فعالان جنبش زنان در پی یک تجمع مسالمت آمیز اعتراضی در برابر دادگاه انقلاب در اعتراض به روند غیر قانونی بازداشت، بازجویی و دادگاه فعالان جنبش زنان در یک سال گذشته، بازداشت شده اند.۲

خانم پلوسی ، در حالیکه این روزها در ایران دختران جوان‚ زنان میانسال و حتی برخی پسران جوان ما، در کوچه و خیابانهای شهر و روستا در میادین و یا در وسایل نقلیه عمومی، در شرایطی دشوار چهره به چهره قوانین نابرابر را توضیح می دهند و بزرگترین خواست شان تغییر قوانین نابرابر است آنها برای جمع آوری یک میلیون امضا، برای ثبت برابری شان در تاریخ دارند. کار می کنند آنها می خواهند در تداوم کار آرام و پیگیرشان بیاموزند و بیاموزانند اما این روزها دغدغه بزرگ دیگری غیر از تبعیض جنسیتی، ما، را نگران کرده. من امروز قصد دارم برای شما از وحشت خودم از جنگ بنویسم که کریه ترین پدیده ضد بشری است. پدیده ای که همیشه زنان و کودکان بزرگترین قربانیان آن بودند.

خانم پالسی، هنوز مردم ایران درد رنج جنگ ۸ ساله با عراق را را در خاطر دارند. هنوز جان مردم حلبچه از بمبارانهای شیمیایی پر زخم است هنوز افسردگی بر چهره فرزندان بی پدر شده از جنگ ایران و عراق باقی است هنوز درختان سربریده خرما در آبادان خاطره های جنگی صحنه های اعدامهای صحرایی سربازان را یاد آورند هنوز روان و جان صدها سرباز و بسیجی آسیب دیده از جنگ درمان نشده. هنوز هزاران مین خنثی نشده در خرمشهر از کودکان جان می ستاند هنوز درد هزاران زنی که دز جنگ به آنها تجاوز شده، آسیب های جسمی و روحی دیده اند.درمان نشده است .هنوز از هنوز ها باقی است که بز ظبل جنگ ذیگری می کوبند

خانم پلوسی ،هنوز بغد از ۶۰ سال اثرات بمب ویران شده بر هیروشیما بر روح جان بشریت سنگینی می کند که بنام دموکراسی زمزمه نابودی راکتورها از غرب به گوش می رسد. آیا پرزیدنت بوش قصد استفاده بمب اتمی را دارند آنچه را که ۶۰ سال پیش در هیروشیما آزمودند در ایران تکرار خواهند نمود-؟ در این میان دولتمردان ایرانی، دون کیشوت وار بنام اسلام قصد دارند اسراییل را با ۲۰۰ موشک اتمی‌اش، از نقشه جهان محو کند و آمریکا با همه زرادحانه هایش سر جایش بنشاند و او را از نفوذ اسراییل خلاص کند!

جنگ روانی برای دامن زدن به تبلیغات با هدف آماده سازی افکار عمومی مردم حهان برای حمله نظامی احتمالی چندی است که آغاز شده است. در دو سوی افراط و تفریط، در دو سوی دنیای دیوانگی یکی بنام دموکراسی و حقوق بشر، بمب را می خواهد ارزانی سرزمینمان کند و سوی دیگر بنام الله بر طبل جنگ می کوبند و در نمایشی مسخره خبر خوش، دستیابی ایران به فن‌آوری تولید سوخت هسته‌ای و نیز آغاز غنی‌سازی اورانیوم انرژی اتمی را به جهانیان می دهد.

خانم پلوسی ، پرزیدنت بوش به جهانیان اعلام کرده که در ایران دیپلماسی کارکردی نداشته است

ِِِDiplomacy hasn’t work.

همچنین ایشان در سخنرانی اشان، در مجلس سنای آمریکا به صراحت اعلام کردند که مشکل آمریکا، کمبود نفت است و متاسفانه ایران همچون عراق، یکی از مهمترین منابع نفتی جهان است و آنچه بنام دموکراسی مورد علاقه سرمایه داران بزرگ است فروش اسحله است. جنگ افروزان در هر کشوری به بهانه ایی آغازگر جنگ می شوند و بر استمرار آن تاکید می ورزند. در هر جا دست آویزی را بهانه قرار می دهند در جایی طالبان به کمک شان می آید در جایی دیگر صدام حسین است و اکنون دولت ایران که متاسفانه به اندازه کافی در پرونده اش خطا و نقض حقوق بشر دارد که در نزد جهانیان این حمله مقبول افتد که کسانی بنام دموکراسی بر سر مردم ما بمب ریزند.

خانم پلوسی، در این میان مردم بی پناه ما بی آنکه بخواهند، در گیر جنگ خواهند شد. اما این سو، جنگ را به نام دموکراسی آغاز می کند. آن سو، بنام اسلام در تداوم آن می کوشد. آن سو مردی به شیوه مردان فیلم های وسترن در ششلولش در تگزاس، بر طبل جنگ را می کوبد و این سو مردی با تسبیح بر سجاده نشسته و مهدی زمان را می طلبد

نانسی پلوسی عزیز! لطفا شما به نام هشت مارس ، بنام زنان جهان، اجازه ندهید فاجعه جنگ عراق در ایران تکرار شود وقتی دیوانه ها شلیک کنند نابودی آغاز به سخن میکند دیوانگان را مجالی نیست کاش تا دیر نشده شما و یاران شما کاری کنند.

خانم پلوسی لطفا ارابه جنگ را متوقف کنید. این خواست ماست. دستمان را به سوی شما دراز میکنیم که میدانیم که همیشه مخالف جنگ بودید. و مخالف مانیفست بوش برای حضور سربازان آمریکایی در عراق بودید و نیز می دانیم که بعد از ۱۱ سپتامبر شما از جمله کسانی بودید با جنگ افروز ها مخالفت نمودید و بر صلح خواهی پای فشرده اید می دانم شما هم اکنون در کنار صدها زن ومرد ایرانی خواستار روابط و دوستی سالم ایران و امریکا هسید این منافع هردو کشور را تامین می کند.

خانم پلوسی ، شما در راس گنگره ایی قرار دارید که اجازه بوش و یارانش برای شروع چنگ از کانال امضای شما می گذرد. شرکای بوش حتی برای خراب کردن چهره شما و نامزد رئیس جمهور آتی امریکا خانم هیلاری کلینتون برنامه دارند پس به نفع هر دو کشور است که که جنگ آغاز نگردد شما که بر مردمان صلح خواه و مترقی آمریکا و جنبش جهانی صلح، تکیه دارید مانع جنگی شوید که دیوانگان حرف آخر را می زنند. مجالی نمانده کاش تا دیر نشده شما و یاران شما مانع جنگ خانمان سوز بین دو کشور شوند.

خانم پلوسی،خوشحالم در این روز گرامی برای زنی می نویسم که در راس قدرتمندترین پارلمان جهانی تکیه دارد و دستم به سوی کسی دراز می شود که می تواند شرایط زنان ما را در یابد در شرایطی که هر روز با ترس از بمب سر بر بستر می گذاریم شما “موسیقی بی کلامتان” ، ندای صلح، را برسرزمینتان و بر سرزمینمان بر سر زنان ما جاری کنید. همان گونه که در آغاز آمدنتان نوید دادید: “تاریخ را از نو بنویسید و بسازید”

منبع: گویانیوز، هفت مارس