می گویند ده سال است روی پرونده تان کار می کنیم

نویسنده

» گفت و گو با زهرا مجردی همسر محسن میردامادی

زهرا مجردی، همسر محسن میردامادی دبیرکل جبهه مشارکت، درگفت وگو با روز گفت که زندانیان اصلاح طلب در شرایط بسیار سختی هستند وپروژه اعتراف گیری محصول برنامه بلند مدتی است که علیه اصلاح طلبان طراحی شده است.

وی خاطرنشان کرد به برخی اصلاح طلبان گفته شده که نزدیک به یک دهه است که روی پرونده آنها کار می شود وزندگی حرفه ای وشخصی آنها تحت نظر بوده است.

وی  معتقد است که این اعتراف گیری پروژه ای بوده که قسمت های مختلف آن طی سالهای گذشته وتوسط افراد مختلف نوشته است: “با این حال آنها به مقصود خود نمی رسند چرا که مردم ما هوشیار هستند واین بی حرمتی به مردمی است که این افراداز خدمتگزاران نظام بوده اند ونمی توان خدمات آنهارا با برگزاری چنین نمایش شومی خدشه دار کرد.”

زهرا مجردی در خصوص برگزاری دادگاه خاطرنشان کرد: “آقای میردامادی دیشب تلفن زدند وهمین یک سری کارهای وکیل را پیگیری می کردند. خیال می کردند امروز دادگاهی است که پرونده را رسیدگی می کند و نمی دانستند در دادگاه چه خواهد گذشت. به یکی ازوکلای آقای میردامادی بدون اینکه بدانند وی در دادگاه است گفته بودند بیا در دادگاه شرکت کن. یکی دیگر از وکلای ایشان وقتی به دفتر دادستان مراجعه می کند ومی گوید که چرا نمی گذارید من به دادگاه بروم می گوید این دادگاه نیست چون بعدا شما را صدا می کنیم که بیایید پرونده را بخوانید. این جلسه ای است که به درخواست برخی از متهمین برگزار شده است وامروز دادگاهی وجود ندارد. یک کیفرخواست کلی است که بعدا کیفرخواست تک تک افراد گفته می شود.”

این عضو جبهه مشارکت ایران اسلامی تاکید کرد: “یک چنین دادگاهی در تاریخ جمهوری اسلامی بینظیر است. چون بالاخره کیفرخواست ودادگاه یک تعریفی که این دادگاه شامل هیچ کدام نمی شد”.

وی درخصوص امکان آزادی همسرش گفت: “با توجه به قولهایی که داده اند خودم احساسم این است که اختلاف نظری بین آقایان وجود دارد که این دادگاه را تحت فشار افکار عمومی وبرخی مسوولینی که مخالف این اعترافات بودند با چنین عجله ای برگزار کردند. به جهت همین که کیفرخواست خیلی بی تدبیر وعجولانه بود و مثلا فردی که اصلا عضو حزب مشارکت نبود (محمدرضا تاجیک، رئیس مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری دولت خاتمی) به عنوان عضو مشارکت نام برده شده بود. خیلی عجولانه خواسته بودند که دادگاه برگزار شود وافرادی را نشانده بودند آنجا که همه با هم یک کاسه کنند. ولی کسی که در ۴۵ روز تحت شرایط سختی باشد که همه ما می دانیم چگونه است و مطالبی بگوید هیچ ارزشی ندارد.”

مجردی اظهار داشت: “برای ما تعریف کرده اند که تهدید خانواده وحتی ضرب وجرح و دیگر تکنیک هایی استفاده میشود برای اعتراف گیری که افراد به چنین نقطه ای می رسد. اما این حنا دیگر رنگی ندارد. اعتراف گیری روی جامعه اثری ندارد و هر چقدر هم روش مانور داشته بشود مردم می دانند که افراد تحت شرایط عادی چنین مساپلی را مطرح نمی کنند”.