واقعا گرمای هوا هم بددردی است. بیست سال است دارم می گوئیم بیایید برای فصل تابستان یک فکری بکنیم. کلا اگر به تاریخ سیاسی ایران نگاه کنید، بخصوص در ماههای تیر و مرداد و شهریور، اغلب داغ کردن های امت همیشه خودجوش اتفاق می افتد. تا هوا گرم می شود برادران حزب الله و پلیس مثل ببعی هایی که تابستان ها حال شان بد می شود و دنبال اجناس متفاوت می گردند، گیر می دهند به پاچه شلوار و لباس تنگ و زیپ و فاق و مو و ظواهر مردم و بخصوص زنان. دیروز در یک اقدام هماهنگ توسط موجودات فوق الذکر 235 موسسه تولید پوشاک که لباس تنگ، کوتاه، رنگی، خوشگل و خوش فرم تولید می کردند پلمب شدند. این موجودات در حالی که شعار می دادند « خشتک آمریکایی نابود باید گردد» و « ما امت اسلامیم، زیر شلوار نمی خواهیم» و « شلوار تنگ بپوشد، حزب الله می خروشد» با دشمنان اسلام اعم از دکمه، خشتک، پاشنه، سوتین، روسری های کوتاه، شلوارهای باصطلاح جین برخورد کرده و زیپ دشمنان اسلام را برای همیشه کشیدند. سردار ساجدی نیا، فرمانده انتظامی تهران بزرگ اعلام کرد: « ما با کلیه لباس های انحرافی تا آخرین قطره خون می جنگیم.» حسن پوشالی که نخواست نامش فاش شود گفت: « ما اجازه نمی دهیم جریان های انحرافی وارد زیرپوش و شلوار ملت ایران شود و ایستاده ایم تا جلوی کلیه پارچه های قرمز و زرد و سبز و کلا رنگی را بگیریم.» در همین حال، حجت الاسلام اسماعیلی پور دو خیابان آنطرف تر با صدای رسا اعلام کرد: « اسلام بر استفاده از رنگهای روشن در پوشش تاکید دارد.» وی گفت: بخصوص رنگهای مشکی روشن.
سردار ساجدی نیا همچنین اعلام کرد در عملیات بزرگ دیروز تا کنون پلیس موفق شده 2630 واحد صنفی را مورد حمله گازانبری قرار داده و تعداد 386 مجله مستهجن به اسامی مستعار ماری کلر، ووگ، کازموپولیتن، گلامور و لاکی را که تا چند سال قبل با اسامی همچون بوردا در نهضت اسلامی ما رخنه کرده بودند، کشف و منهدم کنیم. وی گفت: « دشمن قصد دارد با طرح های خالدار و راه راه و چهارخانه در لباس های زنان و بخصوص روسری ها امنیت اسلامی ما را مورد تهدید قرار دهد و این بخشی از طرح های ناتوی فرهنگی و موسسات فشن زیر نظر پنتاگون است.» حسن روحانی رئیس جمهور در پاسخ به این سووال که مسوول عملیات اخیر کیست، گفت: « من اهل این محل نیستم، تازه رسیدم.» وی در حالی که یک دسته کلید را امتحان می کرد، گفت: شما برو هفته دیگه بیا.
البته که جوانگرایی چیز خوبی است، منتهی برای کشتی گرفتن و مسابقه دو و میدانی و پریدن از روی جوب، ولی برای رفتار عقلانی قطعا جوانگرایی الزاما چیز خوبی ممکن است نباشد. البته خدای ناکرده منظورم دفاع از آقای جنتی نیست. ما الآن داریم از موجودات زنده و معاصر حرف می زنیم و کاری به ارواح و میراث فرهنگی و آثار باستانی نداریم، برای همین کلا بیخیال جنتی شوید. منظورم این است که وب سایت رجانیوز در بررسی کابینه معرفی شده “روحانی مچکریم” نوشته که « کابینه پیشنهادی با تلفیق پیرمردهای تکنوکرات و تحصیلکردگان غرب» و البته که نکته مهمی است که کابینه جوان باشد. چون اصولا این جوانها هستند که می توانند تغییرات بزرگ بدهند و مثل احمدی نژاد با یک تغییر بزرگ اقتصاد کشور را یک دفعه سی سال غقب ببرند. رجانیوز البته به جوانگرایی خیلی توجه کرده، چون درست دو خط زیر خبر فوق خبر ذیل را نوشته که: « جوانگرایی در وزرای پیشنهادی وجود ندارد.» و درست چهار خط پائین همان خبر نوشته که: « کابینه روحانی: کهن سال ترین کابینه بعد از انقلاب» و درست سه خبر پائین تر نوشته: « جای نیروهای جوان در کابینه خالی است.» و جوری هم نوشته انگار که کابینه دهم متوسط سنی اش چهل سال بوده و کابینه یازدهم متوسط سنی اش شصت سال است. متوسط سنی کابینه دهم آقای احمدی نژاد، البته اگر همه سن شان را درست اعلام کرده باشند 55.6 سال و متوسط سنی کابینه حسن روحانی( باز به همان شرط قبلی) 58 سال تمام است. بطور کلی کابینه یازدهم یک سال و نیم از کابینه قبلی مسن تر است، به همین نسبت خلبازی شان کمتر است.
تشخیص کدام مصلحت؟
البته من نمی دانم آقای خامنه ای می خواست به احمدی نژاد لطف کند، یا می خواست تلافی همه بلاهایی که این چند ماه آخر سرش آورده بود دربیاورد. امروز اعلام شد که احمدی نژاد از طرف رهبر حکومت به عنوان عضو شورای تشخیص مصلحت نظام منصوب شده، دارم فکر می کنم این آقای دزدگیر 88 از این به بعد وقتی هفته ای یک بار به شورای مذکور می رود که رئیس شورا هاشمی است، چه عذابی می کشد. البته این که یک طرف داستان است، ولی واقعا خدائیش، احمدی نژاد قرار است چه مصلحتی را تشخیص بدهد؟ ولی بالاخره روزگار همین است، گهی پشت زین و گهی زین به پشت.
کابینه رای می آورد
در حالی که رجانیوز وب سایت وابسته به نیروهای امنیتی در نقد کابینه حسن روحانی نوشته بود: «جای خالی زنان و حضور پررنگ امنیتی ها نقطه ضعف کابینه روحانی است.» وزیر اطلاعات پیشنهادی کابینه روحانی اعلام کرد: « فضای امنیتی در حال حاضر وجود دارد و افراد برای صحبت کردن راحت نیستند. اما مطمئنم که این وضعیت تغییر میکند و معتقدم از جمله تغییراتی که باید در کشور بهوجود بیاید این است که بیشتر از امنیت، برای فرهنگ ارزش و اصالت قائل شویم.» در همین حال حداد عادل که در انتخابات موفق شد نفر آخر نشود، اعلام کرد ما سعی می کنیم کابینه را معتدل تر کنیم. وی گفت: « نمایندگان به کسانی که می خواهند مملکت را به 18 تیر 78 برگردانند رای ندهند.» با این گفته حداد عادل احتمال رای آوردن اکبر عطری، علی افشاری و منوچهر محمدی در کابینه بشدت کاهش پیدا کرده است. اما مصباحی مقدم، باهنر، مصری و بروجردی گفتند که اکثر وزرای روحانی احتمالا از مجلس رای اعتماد می گیرند.
محمود رفته که رفته
و سووال بزرگ امروز این بود که محمود احمدی نژاد در روز تحلیف روحانی غایب بود، او در آن روز کجا رفته بود؟ خبرنگاران گزارش دادند که محمود مورد نظر در روز تحلیف با یک وانت بار به دفتر ریاست جمهوری رفته بود تا کلیه لامپ ها، پونزها، زیرکفشی ها و چوب پرده های موجود را برای خانه جدیدش ببرد. از سایر اقدامات شخص مذکور اطلاعی در دست نیست.