با توجه به اینکه همین دیروز پس از اینکه فرماندهی کل سپاه پاسداران از کلیه مردم خواست که در انتخابات شرکت کرده و به اصولگرایان رای بدهند، و در همین راستا یک نوه رهبری انقلاب که عکس های ایشان در کلیه ساختمان ها منصوب می باشد، مورد اهانت واقع و یک رئیس دفتر رهبری سابق انقلاب که از علمای بزرگ محسوب شده بود، سکته نموده است، معاون ستاد کل نیروهای مسلح همین دیروز اعلام کرد «همه باید مروج اصولگرایی باشیم» لذا، همکار ما با یک فرمانده مربوطه مصاحبه ای انجام داده است که توجه شما را به بخش های مهمی از آن جلب می کنیم
خبرنگارما: لطفا بفرمائید که با توجه به اینکه امام خمینی در زمان حیات شان گفتند که نظامیان نباید در سیاست دخالت کنند، نظر شما در مورد نحوه حضور سپاه در انتخابات چیست؟
فرمانده مربوطه: با درود به ارواح طیبه شهدای اسلام و بالاخص روح پرفتوح رهبر و بنیانگذار و فرمانده والا و نایب امام زمان و خورشید آسمان ولایت و اسوه بزرگ تاریخ حضرت آیت الله العظمی امام خمینی رضوان الله تعالی علیه، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به تبعیت از وصیت نامه پرشکوه سیاسی عبادی آن امام همام، در سیاست دخالت نمی کند و از کلیه پاسداران و بسیجیان می خواهد هشیاری خود را حفظ کرده و در انتخابات به عنوان یک وظیفه الهی شرکت نموده و به اصولگرایان رای بدهند.
خبرنگار ما: با توجه به اینکه منظور مرحوم امام خمینی از دخالت نکردن سپاه و نظامیان در سیاست جهت گیری نکردن سپاه است، لطفا بفرمائید که سپاه در اجرای فرمان امام مبنی بر عدم دخالت در سیاست و انتخابات چه عملی انجام می دهد؟
فرمانده مربوطه: سپاه پاسداران به هیچ وجه بنا ندارد که در مسائل سیاسی انتخابات دخالت نماید، فقط این سپاه برای حفظ کشور از تهاجم دشمنان، از مردم می خواهد که در انتخابات شرکت کرده و به اصولگرایان رای دهند.
خبرنگار ما: گفته می شود که دعوت سپاه به رای دادن به یک جناح سیاسی به معنی حضور نظامیان در انتخابات است، در این مورد چه پاسخی دارید؟
فرمانده مربوطه: ما هرگز بنا نداریم که در انتخابات از یک جناح سیاسی طرفداری کنیم، فقط به این دلیل که اصولگرایان از نظر این سپاه بدون هیچ نظر سیاسی بهتر است مجلس را در دست داشته باشند، ما از مردم دعوت می کنیم به اسولگرایان رای بدهند.
خبرنگار ما: ولی اصولگرایان یکی از جناح های رقیب هستند و سپاه نباید از یک جناح طرفداری کند، آیا این عمل دخالت نظامیان در سیاست نیست؟
فرمانده مربوطه: از نظر ما نظامیان مطلقا حق ندارند که در انتخابات شرکت کرده و به جریان هایی که مخالف انقلاب هستند، مانند اصلاح طلبان و کارگزاران و اعتماد ملی و نهضت آزادی و حزب مشارکت به عنوان احزاب سیاسی رای بدهند، بلکه سپاه موظف است فقط برای دفاع از کشور به اصولگرایان و موتلفه و حزب طرفدار دولت رای بدهد که از نظر ما دفاع از اصولگرایی اصلا سیاسی نیست.
خبرنگار ما: با توجه به اینکه اصولگرایان یک جریان و یک حزب سیاسی هستند، سپاه چرا به نفع آنها در سیاست دخالت می کند؟
فرمانده مربوطه: سپاه به دلیل مواضع سیاسی اصولگرایان از آنها دفاع نمی کند، بلکه چون اصولگرایان از نظر سیاسی بهتر هستند ما از آنها دفاع می کنیم.
خبرنگار ما: آیا رای دادن به اصولگرایان یک عمل سیاسی نیست؟
فرمانده مربوطه: طبق بررسی های ما رای دادن به اصلاح طلبان یک عمل سیاسی است که سپاه حق ندارد به عنوان نیروی نظامی وارد این عمل شود، ولی اصولا ما اصولگرایان را یک جریان خودی می دانیم و از نظر ما سیاسی نیست.
خبرنگار ما: ولی از نظر همه کارشناسان این عمل سپاه دخالت در سیاست است.
فرمانده مربوطه: البته این نظر هم درست است و به همین دلیل ما از نیروهای نظامی می خواهیم بدون هیچ شائبه سیاسی در انتخابات شرکت کرده و به اصولگرایان رای بدهند.
خبرنگار ما: اگر هر کدام از نیروهای نظامی بخواهند به نفع یک گروه در انتخابات حضور پیدا کنند، آیا این موضوع باعث آسیب دیدن ارتش کشور نخواهد شد؟
فرمانده مربوطه: دقیقا، ما هم به همین دلیل با حضور جریانات سیاسی در سپاه مخالفیم و معتقدیم همان یک جریان سیاسی کافی است که انشاء الله سپاه در انتخابات به اصولگرایان رای می دهد.
خبرنگار ما: با توجه به اینکه شما با حضور جریانات سیاسی در سپاه مخالفید، پس چرا سپاه از اصولگرایان در انتخابات حمایت می کند؟
فرمانده مربوطه: حمایت ما یک حمایت سیاسی نیست، بلکه ما فقط معتقدیم که نیروهای نظامی باید به اصولگرایان رای بدهند و جلوی رای آوردن مخالفان اصولگرایان را بگیرند، این عمل ما اصلا به دلایل سیاسی نیست، فقط برای این است که مجلس دست خودمان باشد.
خبرنگار ما: ولی انتخابات یک عمل سیاسی است. آیا سپاه این موضوع را قبول ندارد؟
فرمانده مربوطه: ما فکر نمی کنیم که انتخابات یک عمل سیاسی باشد، بلکه انتخابات نوعی دفاع از مرزهای کشور است که شرکت در آن وظیفه سپاه است.
خبرنگار ما: با توجه به اینکه معتقدید سپاه باید در انتخابات شرکت کرده و از جریان اصولگرایان حمایت کند، لطفا بفرمائید که منظور امام خمینی از عدم دخالت نظامیان در سیاست چه بود؟
فرمانده مربوطه: منظور امام این بود که نظامیان حق دخالت در سیاست را ندارند، ما هم در سیاست دخالت نمی کنیم، بلکه فقط در انتخابات به اصولگرایان رای می دهیم.
…. این مصاحبه به مدت هفت ساعت و یازده دقیقه ادامه یافت و همان حرف هایی که زده شده بود باز هم زده شد.
نتیجه گیری اخلاقی: در شرایطی که نظامیان خودشان انتخابات را برگزار می کنند، طبیعی است که در آن دخالت کنند.
نتیجه گیری کنونی: اگر قرار باشد نظامیان در سیاست دخالت نکنند، باید دولت را بدهیم دست مردم، این کار خطرناک است.