ورود بازیگران جدید به عرصه بازیگری و بازی آنان در کنار پیشکسوتان این فن را چندی است به دفعات در سریال های پر مخاطب شاهد بوده ایم. مجموعه “میوه ممنوعه” را نیز می توان از این دست سریال ها دانست که موفق شد در ماه مبارک رمضان انبوهی از مخاطبان را با خود همراه کند. یکی از بازیگرانی که توانست توجه تماشاگران را جلب کند محمد رضا رهبری در نقش سینا- جوان ترین عضو خانواده فتوحی- بود.
در کنار بزرگان
گفتگو با محمد رضا رهبری
امکان همکاری با حسن فتحی در سریال “میوه ممنوعه” چگونه برایتان به وجود آمد؟
همه چیز خیلی ساده اتفاق افتاد. من اولین بار ایشان را در لوکیشن “مدار صفر درجه” دیدم. لوکیشن برنامه ”موج نو تاکسی” که اجرایش برعهده من بود هم درآنجا قرار داشت. آنجا بود که با این بزرگوار آشنا شدم. بار دیگر ایشان را در دفتر آقای کیومرث پور احمد دیدم و اصلا تصور نمی کردم که بار دیگر ایشان را ببینم. ایشان اجرای مرا دیده بودند و اتفاقا نظرات خود راهم دادند. بعد از گذشت هفت ماه توسط دستیارشان به پروژه “میوه ممنوعه” دعوت شدم. اتفاقا این نقش کاندیداهای زیادی هم داشت. من به دفعات مختلف به دفترشان رفتم و تست های مختلف از من گرفتند تا اینکه بعد از دو ماه با من قرارداد بستند.
این اولین حضورتان در یک مجموعه تلویزیونی به حساب می آید؟
همان طور که گفتم پیش از این در برنامه “موج نو تاکسی” مجری بودم. در مجموعه “گلریزان” به کارگردانی مسعود رشیدی هم بازی داشتم. بعد از “گلریزان” به “میوه ممنوعه” پیوستم.
تجربه کار با حسن فتحی چگونه بود؟
در اینجا من از آقای حسن فتحی کارگردان این مجموعه بسیار تشکر می کنم که به من اطمینان کردند و در واقع به من لطف کردند و این نقش را به من دادند. من از این طرف و آن طرف شنیده بودم که ایشان کارگردان بد اخلاقی است. می خواهم همین جا بگویم اصلا این طور نیست. ایشان بسیار قلب مهربان و رئوفی دارند. به جزئیات کار بسیار اهمیت می دهند. تمام کدها و راهنمایی هایی که ایشان با بازیگران در هنگام ضبط می دادند، بسیار درست بود و اگر هم انتقادی به بازی ما داشتند، کاملا بجا بود.
شما تقریبا در اوایل راه با پیشکسوتان همبازی بودید. از این همیاری بگویید.
بسیار این همکاری برایم لذت بخش بود. روزهای اول یک مقدار استرس داشتم ولی آنقدر جمع این استادان خودمانی و صمیمی بود که تمام اضطراب من به یکباره فروریخت. آقای نصیریان و خانم خیراندیش نه تنها مقابل دوربین مرا پسرم صدا می کردند، پشت صحنه هم همین لفظ را به کار می بردند. در طول کار هم از آقای نصیریان راهنمایی های لازم را می گرفتم و درنهایت هدایت اصلی با آقای فتحی بود.
شخصیت سینا در این سریال نشانگر یک پسر مودب و منظم بود. اما در یکی از قسمت ها شاهدیم که او را به کلانتری می برند و بعد به قید ضمانت او را آزاد می کنند. فکر نمی کنید یک مقدار این شخصیت به تحرک بیشتری احتیاج داشت؟
سینا یک بچه مثبت و سالم و ساده ای بود که از روی سادگی گول حرف های دوستش را خورده بود. او در واقع می توان گفت کمی لوس است و دوست دارد به هر قیمتی که شده در کنکور قبول شود. او اصلا اصطلاح “ شیشه” را نمی شناخت. به همین دلیل می خواست برای تمرکز بالا از مواد مخدر استفاده کند. خیلی خوشحالم از اینکه 25 سال سن دارم و نقش یک جوان 19 ساله را بازی کرده ام.
گویا در زمینه موسیقی هم فعالیت دارید؟
بله، ساز نی می زنم. البته به صورت حرفه ای کار نمی کنم. بیشتر برای دل خودم می زنم. بیشتر علاقه مند به بازیگری هستم.
دوست دارید بیشتر چه نقش هایی را بازی کنید؟
به نظر من بازیگر موفق بازیگری است که در قالب هر کاراکتر فرو رود. فکر می کنم بتوانم در هر ژانری فعالیت داشته باشم.
در این سریال بازیگرانی حضور داشتند که سابقه کار نمایشی هم دارند. آیا شما هم تجربه بازی در تئاتر دارید؟
بله، تجربه بازی در تئاترهای دانشجویی را دارم. اما با این حال در مقابل اساتید بزرگی مانند استاد نصیریان استرس فراوانی داشتم.