بیانیه سپاه پاسداران به مناسبت سی و شمشین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی:
“پیروزی انقلاب اسلامی سرآغاز عصر جدیدی است که تحت تاثیر گفتمان انقلاب و مقاومت و سلطهستیزی ملت ایران و بیداری اسلامی نوید بخش ” تمدن نوین اسلامی “ است و برغم توطئههای متراکم و مستمر جبههی استکبار به سرکردگی آمریکا، بشریت با عبور از پیچ تاریخی فراروی ، سرنوشت متفاوت خود را در متن دورهی جدید خواهد یافت.
تشریح دستاوردهای ملی، منطقهای و جهانی انقلاب از جمله “تشکیل نظام دینی کارآمد و جامعه ولایی و انقلابی با ویژگی سلطهستیزی و اتکاء به خودباوری و توان داخلی”، “شکلگیری جبهه بیداری و مقاومت اسلامی علیه نظام استکبار و رژیم صهیونیستی”، “بسترسازی برای تغییر هندسه جهانی و آغاز عصری جدید برای جامعهی بشری با محوریت اسلام” که مبنایی برای تغییر و تحول در الگوهای جهانی شده است، درخشندگی و الهام بخشی این انقلاب را قویتر و معنادارتر از هر زمانی به نمایش درمی آورد”.
عیسی کلانتری، وزیر پیشین کشاورزی و دبیر ستاد احیای دریاچه ارومیه:
“جمعیت را افزایش دادیم غافل از اینکه این جمعیت باید در یک کشور آباد زندگی کند. بدون توجه به نیازهای جمعیت، منابع کشور را برای رفع نیازها به تاراج گذاشتیم. امروز هیچ تالاب درون سرزمینی، آب ندارد، از بختگان تا هورالعظیم، گاوخونی و ارومیه. آبهای زیر زمینی ما در حال شور شدن است. ادامه این روند یعنی تخلیه ایران از جنوب البرز تا دریاهای آزاد و از شرق زاگرس تا مرزهای شرقی کشور. اگر سیاستهایمان را عوض نکنیم این کشور را همراه نسل خودمان خواهیم کشت. از زمان ساسانیان و هخامنشیان تا حدود ۳۵ سال پیش برداشت اضافه از منابع آبی کشور نداشتیم. در این ۳۵ سال فقط ۱۲۰ میلیارد مکعب آبهای شیرین فسیلی صدها هزار ساله که حدود ۷۵% آبهای شیرین زیر زمینی بود را مصرف کردیم که حدود ۷۵ میلیارد متر مکعب آن در ۸ سال گذشته بوده است. یعنی منابع را تاراج کردیم “.
گزارشهای تکاندهنده از وضعیت تالابهای ایران:
چیزی برای جشن گرفتن وجود ندارد
اسحاق جهانگیری، معاون اول حسن روحانی رئیس جمهور:
”در دوره گذشته بیشترین شعار در تاریخ کشور برای مبارزه با فساد داده شد اما « بیشترین فسادها و بزرگترین فسادهای قرن » در این دوره اتفاق افتاد. در این سالها شعار زیاد داده شده است و ما هم بخشی از زندگی خود را با شعار گذراندهایم. مسائل پیچیده نیاز به تدبیر و برنامه ریزی دارد هیچ وقت برای عبور از این مسائل نباید کسانی دولت را وادار کنند که با یک سری شعار مردم را سرگرم کنند”.
آب و برق مجانی وعده خمینی نبود، توطئه دشمنان بود
احمد جنتی ؛ دبیر شورای نگهبان:
مردم یک وعده غذا بخورند
روزنامه های چهارشنبه ۱۵ بهمن ۱۳۹۳ :
افزایش “آگهی فروش کبد”؛ “کبدم را چند میخری؟”
گزارش رسمی وزارت کشور :
مرگ مرتضی پاشایی و تحولات زیر پوست جامعه ایران
نتیجه تحقیقات تأثیرات اجتماعی مرگ مرتضی پاشایی، خواننده موسیقی پاپ توسط وزارت کشور آماده و به “ دستگاههای مرتبط” ارائه شد. مرتضی میرباقری، قائم مقام وزیر کشور جمهوری اسلامی، اعلام کرد:” تحقیقات در شهرهای تهران، مشهد، تبریز، اصفهان، شیراز، همدان، آبادان، قم، کرمانشاه، قزوین، اهواز، زنجان، یزد، سمنان و چند شهر دیگرانجام شده است. “تغییر و تحول در فضای فکری، روحی و روانی نسل جوان” یکی از نتایج این تحقیقات است. زیر پوست جامعه، مجموعه تحولاتی رخ میدهد این تغییر و تحولات به خوبی تحلیل و شناسایی نشده و میدانهای ظهور و بروز برای آن ایجاد نشده تا اینکه این اتفاق افتاد و تلنگری برای ما بود”.
خانم ها! آقایان!
از نیمه بهمن می گذریم و به “سالروز شکوهمند” دیگری می رسیم. “انقلاب اسلامی” سی وشش ساله می شود. اقوال این هفته “نگاه هفته” موبه مو از مقامات پیشین و کنونی جمهوری اسلامی نقل شده است. منبع اخبار نشریات داخل کشور است. قضاوت با شما: “نظام مقدس جمهوری اسلامی” بسوی “تمدن نوین اسلامی” روانه است؟ یا در کار کشتن ایران است؟
محمد رهبر در مقاله ای بسیار خواندنی که چشمان هر ایرانی را از سرنوشت وطن غرق خون و اشک می کند، جمهوری اسلامی و انهدام زمان را در فشرده ترین شکل، به ارزیابی می نشیند. بن بستی که امروز او می بیند، در همان سال نخست در شعر جاودانه احمد شاملو، پیش بینی شده است.
در این بن بست
دهانت را می بویند
مبادا که گفته باشی دوستت می دارم.
دلت را می بویند
روزگار غریبی ست، نازنین
و عشق را
کنار تیرک راه بند
تازیانه می زنند.
عشق را در پستوی خانه نهان باید کرد
در این بن بست کج و پیچ سرما
آتش را
به سوخت بار سرود و شعر
فروزان می دارند.
به اندیشیدن خطر مکن.
روزگار غریبی ست، نازنین
آن که بر در می کوبد شباهنگام
به کشتن چراغ آمده است.
نور را در پستوی خانه نهان باید کرد
آنک قصابانند
بر گذرگاه ها مستقر
با کنده و ساتوری خون آلود
روزگار غریبی ست، نازنین
و تبسم را بر لب ها جراحی می کنند
و ترانه را بر دهان.
شوق را در پستوی خانه نهان باید کرد
کباب قناری
بر آتش سوسن و یاس
روزگار غریبی ست، نازنین
ابلیس پیروزمست
سورِ عزای ما را بر سفره نشسته است.
خدا را در پستوی خانه نهان باید کرد