جشن بزرگ هسته ای برای هزارمین بار آغاز شد. دولت اعلام کرد که از لحظاتی قبل ششهزار سانتریفیوژ، یا به قول رئیس جمهور سانتینفوژ، در نطنز کارشان را آغاز کردند. در همین راستا کرونولوژی جشن بزرگ هسته ای، یا به قول ایرانیان سابق، تاریخنگاری هسته ای به شرح زیر اعلام شد.
پیش از جشن: دولت اعلام کرد که به زودی ششهزار سانتریفیوژ بکار خواهد افتاد، میزان تورم به 12 درصد رسید.
شش ماه بعد: دولت طی مراسمی اعلام کرد که به زودی سه هزار سانتریفیوژ نصب خواهد شد و ایران تا یک ماه بعد به قله های هسته ای خواهد رسید. میزان تورم به 14 درصد رسید.
یک سال بعد: رئیس جمهور در یک سخنرانی پرشور اعلام کرد که در هفته گذشته 164 سانتریفیوژ راه اندازی شده و تا یک سال دیگر ایران به همان قله هایی که قرار بود پنج ماه قبل برسد خواهد رسید، در همین راستا میزان تورم به 5⁄15 درصد رسید.
یک سال و پنج ماه بعد: رئیس جمهور اعلام کرد که جشن بزرگ هسته ای به زودی اعلام می شود و ایران قصد دارد با افزودن 3000 سانتریفیوژ( البته رئیس جمهور گفت سانتینفوژ) به سانتریفیوژهای قبلی، تا مدتی دیگر 256 سانتریفیوژ را راه اندازی کند. رئیس جمهور همچنین اعلام کرد میزان تورم کاهش پیدا کرده و از 15 درصد به 17 درصد رسیده است و تا یک سال دیگر ممکن است منفی هم بشود.
دو سال و یک ماه بعد: رئیس جمهور جشن بزرگ هسته ای را برای اولین بار پس از چهارمین بار اعلام کرد و گفت ما غنی سازی را متوقف نمی کنیم و بزودی علاوه بر 164 سانتریفیوژ( خودتان اشتباه بخوانید) تعداد 164 سانتریفیوژ دیگر مشغول کار می شود که جمعا می شود همان 3000 تایی که دو سال قبل قرار بود کارش را آغاز کند. کارشناسان نیز اعلام کردند که میزان تورم به 19 درصد رسید.
دو سال و هشت ماه بعد( امروز): رئیس جمهور همزمان با افزایش تورم به 22 درصد جشن بزرگ هسته ای را اعلام کرد و گفت که ایران نیم ساعت قبل ششهزار سانتریفیوژ را به کار انداخته است. رئیس سازمان انرژی اتمی نیز اعلام کرد که اگر دشمنان حرف مفت بزنند یا میزان تورم به 30 درصد برسد، تا دو ماه دیگر جشن بزرگ هسته ای باز هم برگزار خواهد شد و این دفعه هر 164 سانتریفیوژ فعال خواهد شد.
پیشنهاد علمی: با توجه به اینکه سه سال است که یکی از مهم ترین واژه های مورد استفاده رئیس جمهور محترم واژه « سانتریفیوژ» است و پس از نصب 164 تا 6000 تا( رقم قطعی معلوم نیست) به رئیس جمهور پیشنهاد می شود به جای « سانتین فوژ» همان « سانتریفیوژ» بگوید، مطمئنا در این صورت سرعت غنی سازی ممکن است به جای پنج برابر ده برابر شود.
یک خوشگل و چند مشکل
تقصیر خودش نیست، معنی کلمات را دقیقا متوجه نمی شود. مثلا وقتی یک سال قبل می گوید « تورم امسال به 13 درصد رسید و سال آینده تک رقمی می شود.» و امسال میزان تورم به 22 درصد می رسد، مشکل این است که طرف نمی داند که 22 تک رقمی نیست. شاید فکر کنیم الفنون دارد دروغ می گوید، در حالی که او دروغ نمی گوید، فقط نمی داند که 22 یک عدد دورقمی است. یا مثلا وقتی می گوید « با خداوند شخصا ارتباط دارم» منظورش این است که مثل خیلی از مردم نماز می خواند و یا وقتی می گوید که « من هرگز نگفتم که هاله نور دور مرا گرفته بود.» منظورش یک چیز دیگر است. یکی از چیزهایی که به نظرم دور و بری های رئیس جمهور که احتمال دارد در میان آنها تصادفا کسانی باشند که معنی « فریب» یا « افکار عمومی» را بدانند، می توانند به او بگویند این است که معنی این کلمات چیست. محمود احمدی نژاد، امروز رسما و علنا گفت: « از فریب افکار عمومی بیزار و در برابر مشکلات مسوولم.» البته آگاهان دو نظر دارند، گروه اول معتقدند که او معنی فریب و افکار عمومی را نمی داند، یک گروه هم معتقدند که احمدی نژاد واقعا قصد فریب افکار عمومی را ندارد، اما دست خودش نیست. این کار را هم مثل خیلی کارهای دیگر از جمله اداره کشور، رسیدگی به مشکلات اقتصادی مردم و خیلی کارهای دیگر بلد نیست.