پرویز داوودی، معاون اول رئیس جمهور گفت: « احمدی نژاد تابوهای سیاسی را شکست.» با توجه به اهمیت تابو و ضرورت شکستن آن، احمدی نژاد کدام تابوهای سیاسی را که روسای جمهور قبلی نشکسته بودند، شکسته است؟
تابوی اول: رئیس جمهور باید محترمانه رفتار کند.
تابوی دوم: رئیس جمهور باید حرف دهانش را تا حدی بفهمد.
تابوی سوم: رئیس جمهور باید به مردم احترام بگذارد.
تابوی چهارم: رئیس جمهور باید جلوی مردم درست راه برود.
تابوی پنحم: رئیس جمهور در مورد کشورش اطلاعات داشته باشد.
تابوی ششم: رئیس جمهور نباید همیشه باعث شرمساری برای کشور باشد.
تابوی هفتم: رئیس جمهور باید به فکر مردم کشور خودش باشد، نه مردم کشورهای دیگر.
تابوی هشتم: رئیس جمهور در کنار علائق شخصی، مثل رفتن به مسافرت و دیدار با آدمهای معروف، باید گاهی هم برای اداره کشور وقت بگذارد.
تابوی نهم: رئیس جمهور باید تمیز باشد.
تابوی دهم: رئیس جمهور نباید همیشه دروغ بگوید، باید ماهی هم یک بار راست بگوید.
یک تبرئه و چند نتیجه گیری
موسویان، از اتهام جاسوسی تبرئه شد. جمشیدی سخنگوی قوه قضائیه گفت: « موسویان، در خصوص اتهام جاسوسی بی گناه شناخته شد.» در مرحله اول، ناطق نوری گفت: « اتهامات مطرح شده علیه موسویان صحت ندارد.»، حداد عادل گفت: « از تبرئه موسویان خوشحال می شویم.»، حزب تندروی موتلفه گفت: « حکم قاضی فصل الخطاب است.»، عطریانفر گفت: « تبرئه موسویان افتخار دستگاه قضائی است.» آرمین گفت: « قاضی موسویان در مقابل فشارها ایستاد.»
در مرحله دوم، حدود بیست نفر از دانشجویان بسیجی جلوی قوه قضائیه اجتماع کردند، و خواستار اعدام موسویان شدند و از قوه قضائیه خواستند برای اثبات استقلال خود از قوه مجریه گوش به فرمان این قوه باشد. این گروه دانشجویی، اولین گروه دانشجویی جهان است که به جای اینکه طرفدار آزادی دیگران باشد، طرفدار زندانی شدن آنهاست. احمدی نژاد در ساعات اولیه این واقعه گفت: « در کار قاضی دخالت نمی کنیم.» وی نیم ساعت بعد عصبانی شد و گفت: « متن صحبت های موسویان را منتشر کنید.» وزارت اطلاعات هم محض رضای خدا و برای حفظ امنیت کشور، به موبایل احمدی نژاد پاسخ مثبت داد و به رای صادره توسط قاضی اعتراض کرد. در این مرحله قاضی مرتضوی از غیب پدیدار شد و دستور ادامه تعقیب موسویان را صادر کرد.
ادامه داستان، تا چند روز دیگر….
سه سوال درباره بسیجی و انرژی متراکم
سووال اول: با توجه به اینکه امام جمعه شیراز گفته است: « بسیجی به معنای انسانی است که انرژی متراکم او آزاد شده باشد.» در اصطلاح عمومی به کسی که انرژی متراکم خود را آزاد کرده باشد، چه می گویند؟
1) بی تربیت؟
2) برو بیرون، کثافت!؟
3) خجالت بکش، تو دیگه بزرگ شدی!؟
4) علی می گه …… زووووووو؟
سووال دوم: با توجه به اینکه امام جمعه شیراز گفته است: « بسیجی به معنای انسانی است که انرژی متراکم او آزاد شده باشد.» پس از اینکه یک بسیجی انرژی متراکم خود را آزاد کرد، چه اتفاقی می افتد؟
1) رایحه خوش خدمت به مشام می رسد؟
2) همه فرار می کنند و از کنار او دور می شوند؟
3) بوی رئیس جمهور می آید؟
4) همه دنبال مسوول این واقعه می گردند، ولی چون بسیجی است، چیزی به او نمی گویند؟
سووال سوم: با توجه به اینکه امام جمعه شیراز گفته است: « بسیجی به معنای انسانی است که انرژی متراکم او آزاد شده باشد.» معمولا چه اتفاقی می افتد که بسیجی انرژی متراکم خودش را آزاد می کند؟
1) بسیجی دچار احساس « فشار از پائین می شود» و برای چانه زنی در بالا انرژی متراکم خود را آزاد می کند؟
2) میزان تورم از حد معمول بالاتر می رود، به همین دلیل بسیجی برای کنترل وضغیت انرژی متراکم خود را آزاد می کند؟
3) شهر شلوغ می شود و چون هیچ نظارتی بر تولید و انباشت انرژی وجود ندارد، بسیجی در جریان شلوغی انرژی خود را آزاد می کند؟
4) اصولا وقتی تراکم بالا برود این چیزها طبیعی است؟