چهارشنبه بیست و سوم بهمن 1387 - منابع خبری اعلام کردند محمود احمدی نژاد خبر کناره گیری خود از شورای هماهنگی نیروهای انقلاب اسلامی را به زودی اعلام خواهد کرد. به گزارش رسانه خبری انتخابات احمدی نژاد بنا دارد طی نامه ای به تصمیم سازان شورای هماهنگی نیروهای انقلاب اسلامی اعلام کند که وی را از لیست ۵ نفره خود خارج ساخته و در اعلام کاندیدای نهایی خود تصریح کنند که کاندیدای موردنظر از جمع ۴ گزینه انتخاب شده است نه ۵ نفر.
اولین زمزمه اختلاف میان احمدی نژاد با شورای هماهنگی انقلاب اسلامی، در جریان اولین همایش اصولگرایان بالا گرفت که کمیته تصمیم گیری شورای هماهنگی همایش خود را بدون حضور شهردار تهران برگزار کرد. پس از این اتفاق اعضای آبادگران در شورای شهر و برخی نهادهای اصولگرا اعلام کردند که مستقل از شورای هماهنگی، شهردار را کاندیدای انتخابات خواهند کرد. دور جدید اختلاف میان آبادگران و ائتلاف شورای هماهنگی آنگاه علنی شد که مریم بهروزی اعلام کرد که آبادگران وجود خارجی ندارد و در اعتراض به این موضع گیری ها، حسن بیادی سخنگوی آبادگران شورای شهر اعلام کرد که تشکل آبادگران به طور مستقل جبهه انتخاباتی دایر کرده و احمدی نژاد را کاندیدای ریاست جمهوری آینده خواهد کرد.
احمدی نژاد: به فرموده رهبری وظیفه ما تحقق دولت اسلامی است
شهردار تهران در جمع طلاب مدرسه معصومیه قم گفت: “تلاش ما در شهرداری و شورای شهر تهران پیاده کردن ویژگیهای مدیریت انقلابی به عنوان یک اصل است.” وی افزود: “وظیفه همه دلسوزان انقلاب حضور در متن مردم و تبیین ویژگیهای مدیریت انقلابی و تفاوت آن با مدیریت غربی است. به فرموده رهبر معظم انقلاب اینک وظیفه ما تحقق دولت اسلامی است که جز با مدیریت انقلابی ممکن نیست. مبانی مدیریت انقلابی هنوز در حد تئوری است و باید عملیاتی شود. عملیاتی کردن مدیریت انقلابی نیز به عهده شما طلاب است.”
شهردار تهران در تبیین ویژگیهای مدیریت انقلابی گفت: “از ویژگیهای مدیریت انقلابی اعتقاد به تمامیت اسلام، از جهات مختلف اقتصادی، فرهنگی، علمی و اجتماعی است که یک مدیر انقلابی باید معتقد به توانمندی اسلام برای تامین همه نیازهای بشری باشد. البته این به معنای عدم استفاده از تجارب دیگران نیست.” وی افزود: “از جمله ویژگیهای مدیریت انقلابی توکل بر خداست. اینک بسیاری از مکاتب مدیریت غربی که در کشور باب شده است ناقص هستند. باید با تدبیر و توکل به خدا در برابر مشکلات سربلند عمل کرد.”
احمدی نژاد با اشاره به خصوصیت تکلیف گرایی مدیریت اسلامی خاطرنشان کرد: “در اوایل انقلاب برای اعطای مدیریت به افراد التماس می کردند و متوسل به تکلیف می شدند و نتیجه این می شد که مدیرانی همچون شهید همت، باکری و خرازی تربیت می شدند که در پی ادای تکلیف بودند.”
شهردار تهران افزود: “مردم سالاری دینی یک حقیقت اسلامی است و مدیر انقلابی باید به معنای واقعی معتقد به مردم سالاری دینی باشد. از منظر اسلام شرط مسلمانی حساسیت نسبت به همه مسائل اجتماعی است، مانند امر به معروف و نهی از منکر که وظیفه همه افراد جامعه اسلامی است. بهترین نوع آن هم امر به معروف و نهی از منکر مدیران است.”
احمدی نژاد: نگاه سودجویانه به مسایل مردم مانع حرکتهای انقلابی می شود
شهردار تهران نگاه صرف اقتصادی و سودجویانه به مسایل مردم، مخصوصا جوانان را مانع حرکتهای انقلابی دانست.
به گزارش فارس محمود احمدینژاد در حاشیه ملاقات مردمی خود با شهروندان منطقه 8 تهران با اشاره به آغاز چهارمین دور از دیدارهای خود با شهروندان مناطق 22 گانه شهر تهران از تاریخ 29 بهمن ماه جاری، تصریح کرد: ”ارتباط با مردم مدیریت را پویا و هدفمند نگاه میدارد.”
وی افزود: “ارتباط با مردم حتی برای کسانی که اعتقادی به نقش مردم نداشته باشند باز هم فواید فراوانی دارد چرا که این قبیل افراد نیز برای تحقق برنامهها و اهدافشان نیازمند حمایت مردم هستند.”
شهردار تهران تاکید کرد: “ارتباط با مردم انسان را از بلوکه و محصور شدن توسط گروهها و دستجات خاص دور نگه می دارد و تقاضای من از مدیران کشور گشودن درها و برقراری ارتباط صمیمانه با مردم است.”
وی ضمن اشاره به ایام دهه فجر در خصوص پروژههای قابل بهرهبرداری در این ایام تا پایان سال جاری، گفت: “تا پایان سال 83 بیش از 1200 پروژه در سطح شهر به بهرهبرداری خواهد رسید.”
احمدینژاد، پل بزرگراه تقاطع شهید زینالدین و استاد حسن بنا و پل گلستان پنجم در مسیر بزرگراه شهید صیاد شیرازی را از جمله پروژههای قابل بهرهبرداری عنوان کرد و افزود: “افتتاح پارکینگ بهجتآباد، توسعه پلهای برقی شهر تهران تا پایان سال به 10 دستگاه و قبل از تابستان سال آینده به 40 دستگاه، اجرای طرحهای ترافیکی در میادین توحید و فاطمی از دیگر پروژههای در دست اجرا و آماده بهرهبرداری است.”
وی در پاسخ به سوالی از دریافت 96 هزار تقاضا برای دریافت وام ازدواج و پرداخت وام به 62 هزار زوج تهرانی توسط شهرداری تهران خبر داد و تصریح کرد: “برای سال آینده رقمی معادل 10 میلیارد تومان برای افزایش سرمایه صندوق در ردیفهای بودجه شهرداری پیشنهاد شده است که در صورت تصویب شورای شهر تهران، این مبلغ بر سرمایه قبلی صندوق افزوده خواهد شد.”
احمدی نژاد: “دانشگاه الزهرا در دنیا کم نظیر است.“
شهردار تهران با حضور در دانشگاه الزهرا ضمن بازدید از بخشهای این دانشگاه کلنگ احداث مهد کودک دانشگاه الزهرا را بر زمین زد. به گزارش روابط عمومی شهرداری تهران محمود احمدی نژاد در جمع استادان دانشگاه الزهرا از این دانشگاه به عنوان یک الگو نام برد و گفت: “انقلاب ما دارای یک ریشه، آینده و آرمان است و امیدواریم که بتوانیم رسالت مهم خود را که همان ساختن جامعه مقتدر و نمونه اسلامی به عنوان مقدمه انقلاب جهانی است به نحو مطلوبی به انجام برسانیم.“
وی افزود: “دانشگاهها در تحقق این رسالت مسئولیت عظیمی بر عهده دارند به خصوص دانشگاه الزهرا که در نوع خود در دنیا کم نظیر است.” شهردار تهران با قدردانی از تلاش های بی وقفه مسئولان دانشگاه الزهرا تصریح کرد: ”امیدواریم شرایطی فراهم شود که این دانشگاه نیز بتواند از فضاها و امکانات مطلوب برخوردار شود چرا که مقایسه دانشگاه الزهرا با سایر دانشگاهها بخوبی بیان کننده این است که این دانشگاه در مقایسه با سایر دانشگاهها مظلوم و محروم واقع شده است.“
وی افزود: “شهرداری تهران در این زمینه آمادگی هرگونه همکاری را با دانشگاه الزهرا دارد.“
هاشمی: سیاسی کاری نمی کنم
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: “آرزوی بنده این است که افراد صالح، معقول و توانمند جامعه به صحنه بیایند لذا اگر بنده وارد عرصه شوم، خیلی از این افراد به احترام سابقه و گذشته من، مطمئناً حضور پیدا نخواهند کرد و من نمی خواهم فعلاً در این مقطع چنین مسأله ای رخ دهد.” اکبر هاشمی رفسنجانی در دیدار با مدیران خبرگزاری کار ایران درخصوص کاندیداتوری خود و علت مشخص نکردن این مسأله در سطح جامعه، متذکر شد: “من واقعیت را می گویم، بنده به هیچ عنوان در این خصوص سیاسی کاری نمی کنم و هیچ تدبیر سیاسی جهت عدم اعلام حضورم در انتخابات در نظر نگرفته ام.“
هاشمی با تأکید بر این مطلب که باید اجازه داده شود در فضای فعلی، تمامی افرادی که در خود توانایی در دست گرفتن سکان اجرایی کشور را می بینند به فعالیت بپردازند، تصریح کرد: “تا می شود زمان را در اختیار دیگران خواهم گذاشت تا برنامه های خود را ارائه دهند.” وی افزود: “اگر به حالت ایده آلی در این خصوص دست یابم و خیال مردم از این بابت راحت شود، بنده هم راحت خواهم شد و نگرانی هایم برطرف می شود.”
توکلی: هاشمی خوب کار کرد اما روش اوغلط بود
احمد توکلی یکی از نامزدهای احتمالی نهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: “در انتخابات ریاست جمهوری به نفع هیچ کس کناره گیری نمی کنم.” نامزد احتمالی انتخابات ریاست جمهوری گفت: “نمونه های اقتصادی طی ۱۵ سال گذشته مدل های سرمایه داری بود، طی این سالها خوب کار شد اما نسبت به بسیاری از نعمت ها هم ناشکری صورت گرفت.” احمد توکلی افزود: “رییس مجمع تشخیص مصحلت نظام در زمان ریاست جمهوری خود کارهای موثری انجام داد و از لحاظ زیربنایی هم خوب کار کرد منتهی روش وی غلط بود.”
وی گفت: “مستضعفان برای انقلاب زحمت کشیدند اما فقر، تبعیض و فساد از مشکلات کنونی است که با آرمان امام امت و مقام معظم رهبری سازگاری ندارد.” این سلسله مباحث توسط جامعه اسلامی دانشگاهیان و جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی در مسجد الغفور اصفهان با حضور سه نفر از نامزدهای احتمالی انتخابات ریاست جمهوری آقایان علی لاریجانی، احمد توکلی و احمدی نژاد در اصفهان برگزار می شود.
محمد هاشمی: منتظر پاسخ هاشمی هستیم
دبیر کمیته سیاسی حزب کارگزاران سازندگی گفت: “آقای هاشمی رفسنجانی گزینه اول ما برای انتخابات ریاست جمهوری است و منتظر پاسخ وی هستیم.” به گزارش فارس محمد هاشمی که در حاشیه جلسه مجمع تشخیص مصلحت نظام سخن می گفت در پاسخ به این سؤال که آیا هاشمی تصمیم خود را برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری گرفته یا نه، گفت: “اگر تصمیم گرفته بود که اعلام می کردیم ولی ایشان خود باید تصمیم بگیرد که وارد عرصه شود یا نه.” وی در خصوص گزینه بعدی کارگزاران در صورت انصراف هاشمی گفت: “در این باره در زمان مناسب صحبت خواهیم کرد.”
67,1 درصد مردم تهران در انتخابات آینده ریاست جمهوری شرکت می کنند
در این نظرسنجی هاشمی رفسنجانی با فاصله زیاد در صدر قرار دارد. بر اساس نظرسنجی مرکز افکار سنجی دانشجویان ایران وابسته به جهاد دانشگاهی، 67,1 درصد شهروندان تهرانی در انتخابات شرکت خواهند نمود. این در حالی است که 3,8 درصد عنوان کرده اند که احتمال کمی دارد که در انتخابات شرکت نمایند و 13,5 درصد نیز گفته اند که قطعا در این انتخابات شرکت نخواهند کرد. همچنین 15,6 درصد هنوز تصمیمی در این باره نگرفته اند.
یافته های دیگر این تحقیق نشان می دهد، تنها در میان 11,4 درصد پاسخگویان مباحث مربوط به انتخابات به میزان زیاد و در میان 17,8 درصد شهروندان به میزان متوسطی مطرح شده است، این در حالی است که در میان 38 درصد شهروندان راجع به انتخابات بحث کمی صورت گرفته و در میان 32,8 درصد نیز اصلا بحثی در این باره صورت نگرفته است.به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی، جامعه آماری این پژوهش کلیه شهروندان 15 سال به بالا تهرانی و از کلیه اقشار و گروههای اجتماعی انتخاب شده و حجم نمونه آن 1066 نفر بوده و در سطح مناطق 22 گانه شهر تهران انتخاب شده اند.
براساس این گزارش، برمبنای پاسخ 922 نفر از پاسخگویان به این سووال که به چه کسی رای خواهند داد. هاشمی رفسنجانی با 29,9 درصد بیشترین رای را برای کرسی ریاست جمهوری به خود اختصاص داده است.این گزارش می افزاید، ولایتی با 14 درصد، لاریجانی با 10,2 درصد، کروبی با 8,9 درصد، احمدی نژاد با 8,4 درصد، توکلی با 7,6 درصد، معین با 4,6 درصد و محسن رضایی با 1,6 درصد به ترتیب رتبه های بعدی را در این نظرسنجی کسب نموده اند.
در این نظرسنجی 51,2 درصد پاسخگویان مرد و 48,8 درصد زن بوده اند. همچنین 31,7 درصد پاسخگویان در رده سنی 25 ـ15 سال 24,80 درصد در رده سنی 35 ـ26 سال و 11,8 درصد بالای 56 سال سن داشته اند، بر این اساس 6 درصد پاسخگویان بی سواد، 20,2 درصد دارای تحصیلات ابتدایی، 13,8 درصد راهنمایی , 41 درصد دارای تحصیلات متوسطه، 15,8 درصد کاردانی و کارشناسی و 2 درصد پاسخگویان نیز دارای تحصیلات عالیه بوده اند.
روحانی: یک دولت ائتلافی، موفق تر خواهد بود
حسن روحانی گفت: “دولت آینده اگر یک دولت ائتلافی باشد، موفق تر از یک دولت جناحی خواهد بود. وی در گفت وگو با ایرنا افزود: “من اعتقاد دارم برای اداره کشور به یک وحدت بیشتر نیاز داریم و باید از همه نیروهای توانمند دوجناح استفاده شود.” وی تصریح کرد: “من در هر جایی که بودم با افراطیون دو جناح، میانه خوبی نداشته و در آینده هم ندارم و کار کردن با معتدلین دو جناح برای من راحت تر است.” به گفته وی، نیروهای ارزشمند و توانایی در میان دو جناح وجود دارد که برای اداره بهتر کشور باید از وجود همه آنها استفاده کرد. روحانی گفت: “نیروهایی که روی خط میانه حرکت می کنند، نیروهای بسیار خوب ما هستند و باید از وجود آنها استفاده کرد، اگر از وجود همه آنها هم استفاده کنیم، باز هم نیرو توانا کم داریم که نباید به خاطر مسایل جناحی تعدادی از این نیروها را کنار بگذاریم.“
دعوت حزب مدافعان انقلاب اسلامی از هاشمی
حزب موسوم به مدافعان انقلاب اسلامی ایران با اعلام پیوستن به ائتلاف نهم برای فردایی بهتر، رسما از هاشمی برای شرکت در نهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری دعوت کرد. حزب مدافعان انقلاب اسلامی ایران در بیانیه ای اعلام کرد کسی باید سکان دار این مهم باشد که توانایی پیروزی در مسئولیت آن را دارا باشد. در ادامه این بیانیه آمده است: ”برای حفظ حکومت جمهوری اسلامی ایران و ارزشهای انقلاب نیاز به یک رئیس جمهور ارزشی و توانمند، ضروری است.”
ناطق نوری: اصولگرایان فقط یک نامزد معرفی می کنند
حجت الاسلام علی اکبر ناطق نوری گفت: “گروه های اصولگرا و پیروان خط امام و رهبری برای انتخابات ریاست جمهوری آینده فقط یک نامزد معرفی خواهند کرد.” وی افزود: “اصولگرایان تکثر را نمی پذیرند و فقط درمورد یک نفر به اجماع می رسند و بقیه نامزدها باید این موضوع را بپذیرند.”وی خاطرنشان کرد: “اگر کسی که نامزد گروه های پیرو خط امام و رهبری باشد خود را مستقل معرفی کند، اعضای شورای هماهنگی اعلام خواهند کرد که وی از نامزدهای گروه های هماهنگی و اصولگرا نیست.” وی اظهار داشت: “به تاخیر افتادن معرفی یک نامزد برای اصولگرایان مشکلات زیادی را به وجود خواهد آورد. ”
ناطق نوری در خصوص اجماع کلی اصولگرایان تصریح کرد: “گروه منتخب هماهنگی نیروهای پیرو خط امام و رهبری تاکنون نتوانسته اند بر سر یک نفر به اجماع کلی برسند. ” وی با اشاره به نامه احمدی نژاد به شورای هماهنگی گفت: “آقای احمدی نژاد دراین نامه اعلام کرده است که من نامزد ریاست جمهوری نیستم، اما هر تصمیمی که اعضای شورا بگیرند به آن احترام می گذارم.” وی ادامه داد: “بنده از نامه آقای احمدی نژاد متوجه نشدم که وی قصد انصراف دارد یا خیر، به هرحال نام وی در لیست پنج نفره اصولگرایان خواهد بود.” ناطق نوری افزود: “در جلساتی که اعضای شورا با آقای هاشمی رفسنجانی داشته اند، وی تاکنون برای حضور در صحنه انتخابات اعلام آمادگی نکرده است.”
رضایی: دوران آقایی کردن تمام شد
محسن رضایی گفت: “اگر آقای هاشمی رفسنجانی وارد صحنه انتخابات شود، با ایشان رقابت می کنم و آمدن یا نیامدن ایشان هیچ تاثیری روی نامزد شدن من ندارد.” وی در مسجد چهارمردان قم گفت: “هر فردی باید این حق را داشته باشد که در صحنه انتخابات حضور پیدا کند تا مردم در مورد او تصمیم بگیرند، بنابراین آمدن آقای هاشمی به صحنه انتخابات دلیل نمی شود که من کاندیدا نشود. ” وی اظهار داشت: “اگر 15 سال پیش در انتخابات نامزد می شدم وضعیتی بهتر از امروز داشتم، چون مردم امروز فکر می کنند حرف های ما همه شعار است.” رضایی گفت: “اگر حرفی را بزنم زمین و زمان بیایند حرف خود را پس نمی گیرم، باید ذوالفقار علی ابن ابیطالب را برداریم و در غیاب امام زمان (ع ) عدالت را در کشور بر قرار کنیم.”
وی افزود: “در شرایط کنونی یک حرکت مبارکی در کشور آغاز شده است که این حرکت بازگشت به اصول اولیه انقلاب است همه کاندیداهایی که عشق به انقلاب و رهبری دارند می توانند در آینده موفق باشند.” وی در مدیریت کشور را غیر از تحول مدیران عنوان کرد و ادامه داد: “سبک مدیریت کشور باید از این مدیریت پشت میزی تغییر کند، ما نیازمند مدیریت عملیاتی هستیم.” رضایی گفت: “مدیر باید در خط مقدم کار باشد و استانداران، فرمانداران و وزرا باید جلوتر از کارمندان حرکت کنند.” رضایی تاکید کرد: “دوران مدیریت آقایی کردن گذشت، امروز روز مدیریت خدمت است. وی با تاکید بر ضرورت تحقق عدالت گفت: من حرف نمی زنم، بلکه با تمام توان برای تحقق عدالت تلاش خواهم کرد.”
حجاریان: نظر بزرگان اصلاحات را برای اجماع می پذیریم
عضو شورای مرکزی جبهه مشارکت ایران اسلامی تعیین اصلی ترین رقیب معین را منوط به مشخص شدن نظر نهایی شورای هماهنگی نیروهای انقلاب و اعلام نظر قطعی هاشمی رفسنجانی برای حضور یا عدم حضور در عرصه انتخابات دانست. سعید حجاریان در گفت وگو با ایسنا به سؤالی مبنی بر این که آیا اگر اصلاح طلبان به اجماع نرسند، این عامل نقطه ضعفی برای آن هاست؟ پاسخ مثبت داد و خاطرنشان کرد که در این صورت آرای اصلاح طلبان شکسته خواهد شد.
وی گفت: “تلاش خواهند کرد چنین مسأله ای را تا پیش از انتخابات مرتفع کنند.” وی همچنین در واکنش به طرح شورای مصلحت سنجی برای ایجاد اجماع میان اصلاح طلبان گفت: “اگر بر اساس آنچه گفته شده است، اعضای چنین شورایی سیدمحمد خاتمی، سیدمحمد موسوی خوئینی ها و میرحسین موسوی باشند، نظر نهایی این شورا برای ایجاد اجماع میان اصلاح طلبان را خواهیم پذیرفت.” به گفته وی، از آنجا که طرح چنین شورایی از سوی محمدرضا خباز عضو شورای عالی حزب همبستگی به عنوان یکی از احزاب حامی کروبی مطرح شده است، نتیجه آن مورد قبول و پذیرش کروبی نیز واقع خواهد شد.
موتلفه: اقدام معین مثبت بود
به گزارش مهر، حمید رضا ترقی عضو شورای مرکز حزب موتلفه اسلامی در خصوص معرفی محمد رضا خاتمی به عنوان معاون اول معین برای انتخابات ریاست جمهوری گفت: “معین برای گرم شدن بازار انتخابات خوب است، ضمن این که اگر مسئله معرفی معاون اول در افکار عمومی جامعه جا بیفتد و رئیس جمهوری به همراه معاون اول خود را در معرض آرای افکار عمومی قرار دهد باب مثبتی است که میتواند کمبودها و خلاءهای توانمندی رئیس جمهور را به شکلی پرکند و در واقع اینها برای افزایش رشد سیاسی مردم در زمینه ارزیابی نامزدها آثار مثبتی به دنبال دارد.“ الهام: در انتخابات ریاست جمهوری بحث رد صلاحیت مطرح نیست سخنگوی شورای نگهبان قانون اساسی گفت: “در انتخابات ریاست جمهوری بحث رد صلاحیت مطرح نیست، بلکه موضوع احراز صلاحیت مد نظر است.” غلامحسین الهام افزود: “در انتخابات ریاست جمهوری مسئله به رد صلاحیت نمی رسد و براساس اصل 115 قانون اساسی، صرفا شورای نگهبان باید در این باره اظهار نظر کند. ” وی گفت: “این تکلیفی اجباری است و نظارتی نیست و طبق قانون اساسی، این شورا وظیفه دارد به آن عمل کند و معیارها و ضوابط آن در قانون مشخص شده است.” وی افزود: “ما در موضع شورای نگهبان مکلف به ادای وظیفه قانونی خود هستیم و این شورا باید وظیفه خود را به درستی انجام دهد و افکار عمومی هم مطالبه ای غیر از این ندارد. ” الهام اضافه کرد اجرای درست قانون اساسی به مشارکت مردم در انتخابات لطمه نمی زند و مشارکت حداکثری مردم در چارچوب قانون اساسی محقق خواهد شد. وی با بیان اینکه در انتخابات مجلس، عدم احراز، احراز و هم احراز عدم صلاحیت وجود دارد گفت: “در انتخابات ریاست جمهوری فقط عدم احراز وجود دارد و طبعا کسی که عدم احراز شد در فهرست نامزدهای اصلی قرار نمی گیرد.” الهام افزود: “شورای نگهبان هیچ گونه اظهار نظر درباره نامزدهای ریاست جمهوری را تا قبل از زمان رسمی آن تایید نمی کند و هر نظری که تاکنون بیان شده، نظر شخصی افراد و احزاب بوده است.” وی اضافه کرد تا زمانی که معین نشود چه کسی نامزد قطعی انتخابات ریاست جمهوری است، شورای نگهبان اظهار نظری نمی کند و تاکنون نیز اظهار نظری نشده است و کسانی که این مسائل را مطرح می کنند، مسئولیتش نیز بر عهده خودشان خواهد بود. مهرعلیزاده: حامیان من نخبگان جامعه هستند محسن مهرعلیزاده در دیدار جمعی از کسبه کیش که از وی اعلام حمایت کرده اند، گفت: “با توجه به سوابق و تجارب مدیریتی خود امیدوارم بتوانم نظر مردم را جلب کنم و مطمئن هستم بهترین تصمیم گیرنده در هر انتخابی، توده های مردمند. من عزم جدی به ماندن در صحنه رقابت دارم.” رئیس سازمان تربیت بدنی افزود: “حامیان من اکثراً جوانان، تحصیل کرده ها، نخبگان جامعه و توده مردم و کسانی هستند که باعملکرد و سوابق مدیریتی من آشنایی دارند.“