دو روز پس از انتشار اظهاراتی منسوب به محمود احمدینژاد، دفتر رییس دولت سابق با انتشار اطلاعیهای، حمایت وی از علی مطهری و پیشبینی او درباره پیروزی اصلاح طلبان در انتخابات مجلس دهم را تکذیب کرد.
دفتر احمدینژاد در اطلاعیه خود سخنان نقل شده از احمدینژاد را “کذب محض” توصیف و آنها را “قویا تکذیب” کرده است. به نوشته این دفتر انتشار چنین اخباری “در ادامه بیاخلاقی رسانهای و انتساب مطالب خلاف واقع به محمود احمدینژاد” است که “با اهدافی خاص” انجام میشود. براساس این اطلاعیه احمدینژاد “مطلقا درباره مسایل کشور و اشخاص اظهارنظر نکرده است”.
چند روز پیش وبسایت پارس - حامی اصولگرایان - به نقل از محمود احمدینژاد نوشته بود که “مجلس را در دور بعد، اصلاحطلبان به دست خواهند گرفت و اصولگرایان شکست خواهند خورد”.
به ادعای این وبسایت، احمدینژاد ضمن انتقاد از اصولگرایان، گفته بود که نمایندگان مجلس نهم اصولگرا نیستند و به این جریان لطمه زدند: “اصولگرای واقعی، علی مطهری است. او یک مرد است و حرف خود را رک و راست مطرح میکند. علی مطهری از کسی ترس ندارد و به راحتی مواضع خودشان را آشکار میکند”.
پارس نوشته بود که احمدینژاد در بخش دیگری از سخنان خود گفته: “به قطع و یقین، جماعتی که نام خود را اصولگرا گذاشتهاند، سال آینده شکست مجددی خواهند خورد و شاید بشود گفت که اصولگرایان در انتخابات آینده وجود نخواهند داشت که بخواهند بیایند تا با اصلاحطلبان مقابله کنند”.
گرچه این سخنان از سوی دفتر احمدینژاد تکذیب شد، اما پیش از این، برخی نزدیکان احمدینژاد بارها به انتقاد از اصولگرایان پرداخته و آنها را متهم کرده بودند که تنها “نام اصولگرایی” را بر دوش میکشند.
اطرافیان احمدینژاد در دوران ریاستجمهوری وی، حاضر به ائتلاف با اصولگرایان در انتخابات شورای شهر و مجلس نشدند و در انتخابات شوراهای سوم ائتلاف “رایحه خوش خدمت” را تشکیل دادند. بعدها نیز برخی از حامیان احمدینژاد اقدام به تشکیل جبهه پایداری کردند و با همین عنوان در انتخابات مجلس نهم حاضر شدند.
پارسنیوز در بخش دیگری از خبر خود نوشته بود که علی مطهری در انتخابات مجلس هشتم، با اصرار محمود احمدینژاد در فهرست جبهه واحد اصولگرایی قرار گرفت.
به ادعای این وبسایت پس از به نتیجه نرسیدن بحثها میان نمایندگان جبهه متحد اصولگرایان (شهابالدین صدر، اسدالله بادامچیان)، اصولگرایان تحولخواه (حسین فدایی، علیرضا زاکانی) و رایحه خوش خدمت (صادق محصولی، حیدر مصلحی)، نمایندگان رایحه خوش خدمت به نقل از احمدینژاد میگویند “من در مورد آقای مطهری چیزهایی میدانم که شما نمیدانید” و اینکه “مطهری، سهمیه دکتر احمدینژاد در لیست جبهه متحد اصولگرایان” است.
انتشار این اخبار درباره محمود احمدینژاد در حالی صورت میگیرد که طی هفتههای گذشته بحث بازگشت او و اطرافیانش به صحنه سیاسی کشور مطرح شده.
به گزارش رسانههای اصولگرا، حامیان و اطرافیان احمدینژاد قصد دارند با شعار “بهار از بهارستان میگذرد” در انتخابات مجلس شرکت کنند. اما هدف آنها نه تنها انتخابات مجلس، بلکه انتخابات ریاستجمهوری در سال ۹۶ هم هست. واژه “بهار”، کلیدواژه اصلی شعارهای انتخاباتی اسفندیار رحیممشایی برای انتخابات ریاستجمهوری سال ۹۲ بود. گرچه صلاحیت رحیممشایی در آن انتخابات تایید نشد، اما این شعار به شعار اصلی حامیان و طرفداران احمدینژاد تبدیل شد.
وبسایت اصولگرای دانا - نزدیک به سپاه پاسداران - اوایل هفته گذشته عکسهایی از حضور مردم مقابل منزل احمدینژاد در میدان نارمک تهران منتشر کرد. به نوشتهی این وبسایت “رییس جمهور سابق پس از پایان ریاست جمهوری خود هماینک در میدان ۷۲ نارمک در دورترین نقاط شرقی تهران، با مردم ارتباط دارد. برخی از مردم با مراجعه به رییسجمهور سابق و نوشتن نامهای برای مشکلات خود از وی درخواست کمک میکنند”.
اما به فاصله ۴۸ ساعت پس از انتشار این خبر، اخبار دیگری درباره احمدینژاد منتشر شد. اخباری درباره عزم اطرافیان وی برای حضور در انتخابات مجلس و البته احتمال حضور خود او در انتخابات مجلس دهم.
اینبار اما اصولگرایان نه تنها از حضور احتمالی احمدینژاد و اطرافیانش در انتخابات استقبال نکردند، بلکه بار دیگر با تاکید بر توصیف “جریان انحرافی” مرزبندی خود را با او نشان دادند.
وبسایت دانا در همین زمینه نوشت: “تحرکات جریان انحراف همچنان ادامه دارد و برگزاری دیدارهای مختلف احمدینژاد نیز از جمله فعالیتهایی است که این جریان آن را پیگیری میکند. در یکی از این جلسات نیز اینگونه مطرح شده که تاکنون ۲۸ استان در این قالب با آقای احمدینژاد دیدار کردهاند”.
طی ماه گذشته خبرهایی درباره تلاش احمدینژاد برای ملاقات با محمد خاتمی و علیاکبر ناطقنوری پخش شده بود. همان زمان حسن رسولی، از اعضای بنیاد باران، در گفتوگویی با ایسکانیوز خبر دادکه دفتر احمدینژاد “تماسی با دفتر حجت الاسلام والمسلمین سید محمد خاتمی لیدر اصلاح طلبان داشته”. رسولی اضافه کرده بود که “هیچ حساسیت و واکنشی نسبت به این تماس ها از طرفین نشان داده نشده است”.
با این حال این خبر از سوی محمود میرتاجالدینی، معاون پارلمانی دولت دهم تکذیب شد: “آقای احمدینژاد درخواست دیدار با آقای خاتمی یا دیدار با ایشان را تکذیب کردند. من از نزدیکانش هم پرسیدم گفتند که خود آقای دکتر گفته است که چنین درخواستی نکردیم و چنین برنامهای هم نداریم”.
حامیان محمود احمدینژاد طی ماههای گذشته فعالیتهای خود را گسترش دادهاند. آنها علاوه بر راهاندازی چند سایت خبری، اقدام به راهاندازی روزنامهای اینترنتی با عنوان “هما” کردهاند.
روزنامه کیهان اوایل ماه جاری درباره این روزنامه اینترنتی و اعضای آن نوشته بود: “بر اساس شاهدان موثق یکی دو نفر از مدعیان همراهی با احمدینژاد که گروهی موسوم به هما را راهاندازی کردهاند (مانند عبدالرضا. د) از عناصر نزدیک به اصلاحطلبان و مدعی توبه از دوم خرداد هستند، اما در عمل خوراک تبلیغاتی خبرگزاریها و نشریات اصلاحطلبان را در وقت نیاز تامین میکنند”.
چند هفته پیش عبدالرضا داوری، از نزدیکان محمود احمدینژاد، در صفحه توییتر خود “لیست کابینه احتمالی دولت دوازدهم” را هم منتشر کرد؛ لیستی که از نزدیکان محمود احمدینژاد تشکیل شده بود. داوری پیش از این نیز نوشته بود احتمال دارد روحانی در سال ۹۶ دولت را به احمدینژاد تحویل دهد.
پیش از این و پس از پایان دوران ریاستجمهوری احمدینژاد، برخی اصولگرایان گفته بودند او دیگر اجازه حضور در هیچ انتخاباتی در جمهوریاسلامی را نخواهد داشت.