همزمان با تیرهتر شدن روابط سپاه پاسداران با دولت محمود احمدینژاد، وبسایت شبکه ایران، وابسته به موسسه دولتی ایران، نوشته است که اداره سیاسی سپاه، علیه دولت محمود احمدینژاد فعالیت میکند.
این وبسایت با اشاره به انتشار بولتن روزانهای با عنوان “اخبار و تحلیلها” که “با هدف تعمیق بصیرت در تیراژی بسیار وسیع میان کارکنان سپاه پاسداران توزیع می شود”، از علی سعیدی – نماینده ولیفقیه در سپاه پاسداران – و رسول سناییراد – رییس اداره سیاسی سپاه – به عنوان مسوولان این نشریه نام برده و نوشته که “از اصلی ترین دستور کارها و خطوط خبری این بولتن توهین به حامیان رئیس جمهور و انتساب تهمت های عجیب به آنان” است.
شبکه ایران با انتشار گزیدههایی از مطالب این بولتن در یک فاصله دو هفتهای، همچنین نوشته است: “ زمانی که حجت الاسلام سعیدی در مصاحبه با روزنامه اعتماد صراحتا دکتر احمدی نژاد را با بنی صدر مقایسه می کند، شاید قیاس یاران محمود احمدی نژاد با مسعود رجوی توسط بولتن تحت امر معاون سیاسی وی، چندان دور از ذهن نباشد. گفتنی است شبکه ایران چندی قبل از تفکرات عجیب و تلخ سرهنگ رسول سنایی راد گزارشی کوتاه تهیه کرده بود. “سرهنگ” معتقد است که جریان فکری احمدی نژاد و یارانش بازتولید انجمن حجتیه است که از سال 84 منافقانه شعار حمایت از مستضعفین را سر داده است”.
سایت شبکه ایران، پیش از این درباره رسول سناییراد – که جایگزین علیاشرف نوری در اداره سیاسی سپاه پاسداران شده – نوشته بود که دلیل انتصاب وی و برکناری نوری این بود که “عملکرد آقای نوری تناسب چندانی با انتظارات ‘ضد انحرافی’ حجت الاسلام والمسلمین سعیدی نداشته است”.
درگیری میان سپاه پاسداران و محمود احمدینژآد پس از اردیبهشت سال نود آغاز و در چند ماه گذشته به اوج خود رسیده است. پیشتر علی سعیدی، نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران، گرچه احمدینژاد را دارای عملکردی قابل دفاع دانسته بود، اما اضافه کرده بود که وی “در برخی موارد موجب دلخوری و گلهمندیها” شده است. سعیدی دلیل این گلهمندیها را نیز چنین بیان کرده بود: “توقع داشتیم که ایشان همانند دورهی نهم در چارچوبها حرکت کنند و رهنمودهای مقام معظم رهبری را جامه عمل بپوشاند. من به آقای احمدینژاد گفتم که شما میتوانستید قهرمان تاریخ معاصر ایران شوید، اما نشد، البته دلایلش را باید از ایشان پرسید. ما از حمایتهایمان از ایشان پشیمان نیستیم، اما گلهمندیم”.
وی پیش از این در مصاحبه با روزنامه اعتماد، درباره احمدینژاد گفته بود: “من در آقای احمدینژاد یک تغییر دارم میبینم. این تغییر هم در نگرش، رفتار و عملکرد ایشان قابل مشاهده است”. او دربارهی دلیل حمایت از احمدینژاد نیز گفته بود: “ما که علم غیب نداشتیم. این متاسفانه نوع ذائقه آدمهایی است که مکتبی حقیقی نیستند. ارتباط با امریکا چیزی است که هم آقای هاشمی و هم خاتمی و هم احمدینژاد به دنبال آن بودهاند و هر کدامشان هم میخواستند این مساله را به نام خودشان تمام کنند. من نمیدانم این کوفتی (ارتباط با امریکا) چه هست که آقایان میخواهند مدالش را بر گردن خودشان بیندازند. من واقعا نمیدانم الان در ذهن احمدینژاد چه میگذرد که بحث ارتباط با امریکا را مطرح میکند… به هر حال ما که علم غیب نداشتیم تا بدانیم در ذهن آقای احمدینژاد چه میگذرد و در آینده ایشان میخواهد چه کار کند”.
سعید قاسمی، از فرماندهان سابق سپاه پاسداران هم خطاب به رییس دولت گفته بود: “برادر عزیزم، مدل جدیدی را شروع کردهاید و یا اینکه با شما شروع کردهاند اما میخواهم بگویم فرصت شما تمام شده است. مواضعی که دارید و برخی از آنها را در سفر اخیرتان به نیویورک مطرح کردید، حرفهای دو پهلو است و پالسها و چراغ سبز به آن طرف نشان میدهد. لذا مواضع شما ما را اذیت میکند. به همین خاطر میخواهم بگویم مواضعتان را برگردانید و حرفتان را عوض کنید. این مدلی که شما دارید در گذشته برخیها داشتند و آقا روح الله جلوی آن ایستاد. اگر مردم میخواستند نوکر آمریکا باشند و با آمریکا روابط داشته باشند اصلا چرا انقلاب کردند. رای مردم به شما رای به ارزشهای عدالت محور بود. پس بدانید الان وقت این حرفها نیست. اگر بنا باشد بر خلاف بیان رهبری که ما در وضعیت بدر هستیم، نه شعب ابیطالب، بخواهید با چنین وضعیتی به رهبری بگویید تحلیلشان راجع به تحریمها اشتباه است و تاثیر بر جامعه بگذارید، باید بگوییم موهای ما در آسیاب سپید نشده و حواس ملت کاملا جمع است”.
محمود احمدینژاد و حامیانش نیز تاکنون چند بار سپاه پاسداران را مورد حمله قرار دادهاند. احمدینژاد زمانی تلویحا از سپاه پاسداران با عنوان “برادران قاچاقچی خودمان” یاد کرده بود و ماه گذشته از این نهاد خواسته بود که اموال خود را در اختیار مردم قرار دهد؛ سخنی که با اعتراض بسیاری از فرماندهان فعلی و سابق سپاه روبهرو شده بود. همچنین محمدرضا رحیمی، معاون اول احمدینژاد، نیز واگذاری شرکت مخابرات به سپاه پاسداران را اشتباه و بر اثر فشار برخی نهادها دانسته بود.