یک منبع مطلع به خبرنگار روز گفت که اختلاف سلیقه در خصوص نحوه مواجهه با فشارهای دادستانی بر روزنامه اعتماد، توسعه اختلافات میان سردبیر و مدیرمسئول این روزنامه را به دنبال داشته است. به گفته این منبع، ترس از تعطیل شدن روزنامه باعث شده تا در ماه های گذشته، الیاس حضرتی مدیرمسئول بسیاری از مطالب تهیه شده برای چاپ را حذف کند. منبع مذکور افزود: مسایل مالی روزنامه و مشکلات موجود در زمینه حقوق خبرنگاران و کارمندان مورد دیگری بود که درنهایت منجر به قهر سردبیر روزنامه بهروز بهزادی شد. این منبع مطلع افزود: درنهایت با پادرمیانی خدا بخش سرمایه گذار روزنامه اعتماد اخیرا دکتر بهزادی به محل کار خود بازگشت.
بحران روزنامه اعتماد، شبیه بحرانی است که پیش از آن، از سوی دادستانی بر روزنامه کارگزاران تحمیل شده بود. سال گذشته درزمان انتخابات مجلس هشتم قاضی مرتضوی در تماسی با مدیرمسئول روزنامه کارگزاران، به صراحت به مرتضی سجادی، مدیر مسئول این روزنامه هشدار داده بودکه برخی اعضای کادر تحریریه، اعم از سردبیر ودبیران سرویس و برخی خبرنگاران باید اخراج شوند. پس از این هشدار و حمله شدید به این روزنامه ازسوی روزنامه کیهان، مدیر مسوول کارگزاران در گفت وگو با خبرگزاری فارس از عملکرد تحریریه جدید انتقاد کرد و گفت: متأسفانه نه تنها در انتخاب نیروهای جدید با من هماهنگی صورت نگرفت بلکه صاحبامتیاز(غلامحسین کرباسچی) بدون هماهنگی با من به انتخاب تیمی جدید دست زد. تندروی های روزنامه کارگزاران ناشی از تیم مشارکتی آن است. وی دراین مصاحبه تاکید کرده بود که به مسئولان (روزنامه) هشدار دادیم که یا مشی روزنامه را رعایت کنند یا اینکه از روزنامه بروند و یا اینکه بنده از روزنامه میروم.
یک خبرنگار روزنامه اعتماد به روز گفت: “هر روزوضعیت شغلی ما به گونه ای مورد تهدید واقع می شود و کسانی که دردولت یا حوزه قضایی قراردارند با این بهانه که روزنامه اعتماد اجاره ای است و… و نیروهای آن ها باید تحت مراقبت قرار بگیرند وضعیت ترس وناامنی را تشدید می کنند.“
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی محمد حسین صفار هرندی قبلا اظهار کرده بود که “باید تکلیف مقوله مطبوعات اجاره ای روشن شود”. درهمان زمان در تحریریه روزنامه اعتماد این شایعه مطرح شده بود که یکی از اهداف اصلی اتهامات وهشدارهای وزیر ارشاد و فرهنگ اسلامی، روزنامه اعتماد است.