در راستای اینکه در آستانه ورود اولین میلیاردر به دولت های جمهوری اسلامی و بالاخص دولت پابرهنگان فعلا رابطه میان دولت شکر آب و زیر آب زنی و گل آلود و سایر روابط مربوط به آب می باشد، قرار است یک “ کمیته رفع سوء تفاهم بین دولت و مجلس تشکیل شود.” در همین راستا، برخی سوء تفاهم های احتمالی موجود میان دولت پابرهنگان و مجلس سر برهنگان بررسی شده و به استحضار ملت مهم و همیشه در پشت صحنه ایران می رسد.
1) مجلس خانه ملت است و نه خانه خاله. به همین دلیل نباید خدای ناکرده برای مجلس این توهم پیش بیاید که می تواند دولت را زمین بزند، چون تا وقتی از بالا تلفن نکرده اند مجلس نباید دچار سوء تفاهم شود.
2) مجلس خدای ناکرده دچار این سوء تفاهم نشود که فکر می کند در راس امور است، اگر دچار این سوء تفاهم شد حتما آلبوم تصاویر نمایندگان مجلس هشتم ورق زده شده و فهرست وام های آنان مورد بررسی قرار بگیرد.
3) مجلس دچار این سوء تفاهم نشود است که دولت خدمتگذار است، چون خدمتگذاری که 160 میلیارد ثروت [به نرخ اول دولت احمدی نژاد که حالا شده نزدیک هفتصد میلیارد تومان] داشته باشد، نداریم. البته کسی که 160 میلیارد تومان ثروت داشته باشد ممکن است خدمتگذار داشته باشد، اما قطعا خودش خدمتگذار نیست، اگر هم باشد خدمتگذار مردمی که 160 هزار تومان حقوق می گیرند نیست.
4) دولت و مجلس دچار این سوء تفاهم نشوند که فکر کنند دولت و مجلس پابرهنگان هستند، چون اولا پابرهنه معمولا چکمه نمی پوشد و اگر هم بپوشد با لگد به پابرهنه های دیگر نمی زند و ثانیا معمولا روی مبل نمی نشیند، اگر هم روی مبل نشست صد میلیون وام نمی گیرد، اگر هم صد میلیون وام گرفت، حداقل قبل از دادن رای اعتماد یک جوراب برای خودش و یک جوراب برای وزیر پابرهنه می خرد.
5) دولت و مجلس دچار این سوء تفاهم شده اند که قوای سه گانه از هم مستقل اند، در حالی که اگر واقعا از هم مستقل بودند مقام معظم رهبری در دیدار با روسای این دو قوه حتما موضوع را به آنان اطلاع می داد، یا حداقل شورای تشخیص مصلحت نظام قبل از اینکه اختیاراتی که دو سال قبل به شورا داده شده و یک سال و نیم قبل از آن پس گرفته شده و دقیقا نه ماه و نه روز دیگر به آن مجددا پس داده خواهد شد، دریافت کند، در جریان استقلال این دو قوه محترم قرار می گرفتند.
6) یکی از مسائلی که باعث می شود احساس کند که ممکن است دچار سقوط شود، این است که خودش یا مجلس یا یک قوه دیگر دچار سوء تفاهم شود. بسیاری از دولت هایی که دچار سقوط شده اند، معمولا اول دچار سوء هاضمه و تورم، بعدا دچار به هم خوردگی، بعدا دچار سوء تفاهم شده و آنگاه سقوط می کنند. دولت شریف امامی، دولت ازهاری، دولت سرهنگ پاپادوپلوس در یونان دقیقا به همین دلیل سقوط کرد.
7) یکی از مهم ترین سوء تفاهم هایی که ممکن است در بعضی افراد غیرمطلع از اوضاع کشور ایجاد شود، این است که فکر کنند مجلس عصاره فضائل این ملت است، بعد این سووال پیش می آید که اگر مجلس عصاره فضائل این مملکت است، برای چی نمایندگان آن را نمی گیرند؟ به همین دلیل ممکن است دولت دچار سوء تفاهم نسبت به مجلس شده و بهترین راه در هنگام سوء تفاهم میان دولت و مجلس این است که یا با مقاله نوشتن علیه مجلس سوء تفاهم را بیشتر و با یک وزیر میلیاردر سوء تفاهم را میلیاردی کنند، یا اینکه سوء تفاهم را قبل از تبدیل به سوء هاضمه بدون سروصدا برطرف کنند.
8) اصولا سوء تفاهم چیزی است مثل سوء هاضمه، هر دو ناشی از مصرف بیش از حد مواد غذایی و بودجه، نداشتن رژیم مناسب، بی تحرک بودن، بیخوابی، سفرهای دائمی هستند و بروز سوء هاضمه و سوء تفاهم با احساس درد و دل آشوب، سروصدای زیاد، بالا و پائین شدن همراه است و برای همین باید سوء تفاهم را بدون سروصدا یا با دادن سروصدا پشت درهای بسته حل کرد.
9) یکی از مهم ترین سوء تفاهم های موجود میان دولت و مجلس این است که دولت فکر می کند مجلس نماینده امام زمان است و مجلس هم فکر می کرد دولت نماینده امام زمان است، در حالی که این فقط یک سوء تفاهم بود، چرا که هر دوی آنها نماینده امام زمان هستند، فقط مشکل این است که خود امام زمان در جریان نیست و بیش از هر کسی در این مورد دچار سوء تفاهم است.
10) یکی از مهم ترین سوء تفاهم هایی که وجود دارد این است که دولت فکر می کند، مجلس می تواند دولت را برکنار کند، اما خود مجلس اصلا به این فکر نمی کند، در حالی که باید به این فکر کند.
نتیجه گیری رمانتیک: دولت و مجلس شبیه بالهای دو پروانه هستند که یکی در ورامین و دیگری در آفریقا در حال پرواز است.
نتیجه گیری اداری: گاهی اوقات بعضی آدم ها سوء تفاهم هایی هستند که باید برطرف شوند.