گاهی اوقات آدم می رود یک چفیه می خرد، با یک پیراهن زیتونی، با یک سربند که روی آن نوشته …. فلانی، ما داریم می آئیم…، با یک کلاه نظامی، با یک پلاک که روی آن مشخصاتی را حک کرده اند و با همه این چیزها آماده شهادت می شود و عکس اش را هم به عنوان شهید می گیرند که سعادت دست نمی دهد و همین باعث می شود که بسلامتی به خانه برگردد، منتهی چون قرار بود شهید بشود عکس ها پخش شده و حالا دیگر شهادتش تثبیت شده، بالاخره باید یک جوری تکذیب اش کرد. در حقیقت گاهی اوقات این جوری می شود.
فرارو نوشت “ باهنر دستور داد میکروفن رسایی را قطع کنند.”
توضیح اول: میکروفون قطع نشد.
وب سایت فردا اعلام کرد: “ میکروفون حمید رسائی در مجلس قطع شد.”
توضیح دوم: اصلا میکروفونی در آن روز قطع نشد.
وب سایت انتخاب گفت: “ باهنر دستور قطع میکروفون را صادر کرد.“
توضیح سوم: باهنر دستور قطع میکروفون صادر نکرد.
وب سایت رجانیوز گفت: “ نطق رسائی حق بود، ولی میکروفون قطع شد.“
توضیح چهارم: بطور کلی در آن روز چه با حقانیت و چه بدون آن چیزی قطع نشد.
مسوول تاسیسات مجلس گفت: “ دست باهنر تصادفی خورد و میکروفون رسائی قطع شد.“
توضیح پنجم: به حضرت عباس چیزی آن روز قطع نشد.
ادامه داستان: ظاهرا قرار بود حجت الاسلام رسائی آن روز نطق کند و قرار بود در پایان نطق او باهنر میکروفون را قطع کند تا معلوم شود که کسانی می خواهند صدای رسائی را کسانی نشنوند، اما ایشان سخنرانی کرد. باهنر هم اینقدر از سخنرانی او خوشش آمد که یادش رفت میکروفون را قطع کند. در نتیجه، سخنرانی ایشان تمام شد و امروز پس از سه روز خبر اعلام شد که باهنر میکروفون رسائی را قطع کرده است.
حالات مفروض:
اول، بنا بود میکروفون قطع شود که معلوم شود که یک آقایی معترض بوده و صدای حق در گلو خفه شده است، در حالی که باهنر یادش رفت صدای حق را در گلو خفه کند.
دوم، ظاهرا رسائی وقتی دید نطق اش دارد تمام می شود و باهنر میکروفون را قطع نکرده، شروع کرد به زدن حرف های تند و برخوردهای غیرمنطقی که باهنر به فکر بیفتد و میکروفون را قطع کند، ولی باهنر وقتی برخوردهای تند او را شنید تازه خوشش آمد و فراموش کرد جلوی تندروی او را بگیرد.
سوم، احتمالا رسائی باید یک جایی وسط سخنرانی سرفه می کرد، یا مثلا خودش را زمین می انداخت، یا غش می کرد، یا با لگد به تریبون می زد که باهنر یادش بیفتد که باید میکروفون را قطع کند، ولی رسائی هم اینقدر هیجان زده شده بود که یادش رفت قرارشان چی بود.
چهارم، یک احتمال مهم این است که باهنر نمی دانسته که نطق رسائی چه زمانی تمام می شود. یکی از اعضای هیات رئیسه مجلس گفته است باهنر صفحه دوم کپی متن سخنرانی رسائی را گم کرده بود و وقتی رسائی رسیده بود به آنجایی که باید باهنر صدایش را قطع می کرد، ایشان( منظور رسائی است) هی شروع کرد یواش نطق کردن، باهنر هم گفت، آقای رسائی بفرمائید زودتر نطق تان را تمام کنید، رسائی هم گفت که یعنی منظورتان این است که می خواهید میکروفون را قطع کنید، باهنر هم که یادش رفته بود، گفت که نه حاج آقا! ما قطع نمی کنیم. در نتیجه رسائی نطق اش را تمام کرد و پائین آمد.
نعلین زرد علیه عبای شکلاتی
با توجه به نصفه ماندن دکترین “ نعلین زرد علیه عبای شکلاتی” که بنا بود در آن برادران اصولگرا جلوی رادیکالهای تندرو را بگیرند و یادشان رفت این کار را بکنند، و بنا بود استقلال مجلس را در مقابل تندروها نشان بدهند، اما از تندروها خوششان آمد، راههای زیر پیشنهاد می شود:
راه اول: دولت به همه خبرگزاری ها اعلام کند کلیه اخبار مربوط به رسائی حذف شود و ایشان از اول نطق تند خودش را بکند، اما این بار به جای باهنر، یک آدمی که چرت نزند و خودش را نخاراند و خمار نباشد و طبیعتا منظورم این نیست که چون باهنر کرمانی است، به همین دلیل میکروفون را به موقع قطع نمی کند، خیلی کرمانی ها هستند که بموقع می کنند.
راه دوم: صدا و سیما نطق رسائی را در مجلس نشان بدهد و باهنر میکروفون را قطع کند و یک هفته هر روز تاکید کنند که نطق رسائی قطع شده است که ایشان بتواند ادامه کار نیمه مانده اش را انجام دهد.
مدیریت علمی دولت مردمی
البته یک راه همین است که دولت تعدادی وزیر داشته باشد که آنها دائما از خودشان تعریف کنند، ولی گاهی اوقات هم بعضی دولت ها که خجالتی هستند خودشان این کار را نمی کنند، بلکه دیگران از آنها تعریف می کنند و یا به عده ای روزنامه نگار پول می دهند تا از دولت تعریف کنند، یا در مصاحبه با مردم از آنها می شنویم که دولت خیلی خوب است و هیچ مشکلی وجود ندارد. البته باز هم تاکید می کنیم که تبلیغ غیرمستقیم یکی از راههاست، دولت می تواند به جای این کار مستقیما زرتی از خودش تعریف کند، بستگی دارد وزیر خجالتی باشد یا نه.
وزیر اطلاعات گفت: امروز ایران یکی از امن ترین نقاط جهان است.
جوانفکر مشاور مطبوعاتی رئیس جمهور گفت: مردم مشکل معیشتی ندارند.
وزیر نیرو گفت: به خودکفایی در صنعت آب و برق رسیدیم.
وزیر خارجه گفت: دولت نهم در سیاست خارجی موفق عمل کرد.
نتیجه گیری اخلاقی: حالا که خودتان می گوئید پس لااقل خودتان هم بخندید
وب سایت بالاترین هک شد
وب سایت بالاترین هک شد. البته طبیعی است که چنین وب سایتی هک می شود. چرا که
- نظر می دادند و گاهی با هم مخالف بودند.
- بحث می کردند و گاهی هم قانع می شدند، بدون اینکه دستمزدی داده شود.
- افرادی که با هم مخالف بودند با هم مخالفت می کردند.
- عده ای به عده ای دیگر امتیاز می دادند بدون اینکه دولت در آن نقشی داشته باشد.
- کسانی که در آن باهم مخالفت می کردند، همدیگر را نمی کشتند.
- عده ای آدم میانه رو در کنار عده ای آدم تندرو و گروهی آدم کندرو راه می رفتند.