انتشار صد و سومین شماره مجله ره آورد
صد و سومین شماره مجله ره آورد به سردبیری شعله شمس شهباز و مدیر مسوولی مسعود عسکری سروستانی منتشر شد. در بخشی از یادداشت سردبیر این نشریه آمده است: “ تقارن تقریبی انتخابات ایران با انتشار شماره ی تابستان ره آورد ایجاب می کرد که یادداشت سردبیر، در این شماره به موضوع انتخابات اختصاص یابد. ولی این نمایشنامه ی به اصطلاح مهندسی شده که طرح کلی آن، نمایش دیگری، درست در همین زمینه و مربوط به چند سال پیش راتداعی می کرد به نحوی تنظیم شده بود که اکثریت مردم ایران، بعد از یکی دو مناظره ی تبلیغاتی بین نامزد ها و چند مانور حکومتی، می دانستند که برنده ی نهائی کیست
اما بسیاری از همین مردم به دلیلِ این کهازاختناق به جان آمده بودند و علاوه بر گرفتاریِ سیاسی، گرانی تمامِ ارزاق کمبود یا نبودن دارو و کالاهایِ مورد نیاز به وضعِ سرسام آوری زندگیشان در معرضِ نابودی قرارداده بود، دراین انتخابات شرکت کردند وچون یکی از کاندیداها امید به بهبود وضعِ سیاسی و اقتصادی را نوید داده بود،همگی آرایِ خودرا به نامِ او در صندوق هایِ رای ریختند. اما دراین میان متملقان و متمتعان رژیم والبته چپ زن های سهم خواه نیز خود را وارد معرکه کردند تا نمایش انتخابات به دلخواهِ رهبر اجرا گردد.از آنجاکه ما به عنوانِ یک ناظرِ بیطرف نمی توانیم با علمِ به اینکه انتخاباتِ جمهوریِ اسلامی جز نقشه یِ از پیش شناخته شده و مزورانه یِ رهبرانِ این حکومت نیست،شادمانی ملت را که خدا کند پایدار بماند نادیده بگیریم، از تجزیه و تحلیل ساده انتخابات می گذریم وبه همین دلیل هم جز خبری ساده از آن چه گذشت در ره آورد نمی آوریم.”
پس از یادداشت های سردبیر و مدیر، در بخش دوم نشریه با موضوع “ایران، تفحصی در گذشته، دریچه ای به آینده با ” یادداشت هایی به قلم مهرانگیز کار، منوچهر تهرانی، شهلا شفق و… منتشر شده است. بخش سوم نشریه با موضوع “اد ب، فرهنگ، د ین و فلسفه”، زیر نظر مسعود عسکری سروستانی و بخش چهارم با موضوع “بازتاب احساس” همراه با گفت و گویی با با دکتر اسماعیل خویی منتشر شده است. بخش پنجم، با عنوان “ د ر گذرگاه تاریخ” با یادداشت هایی به قلم ایرج آرینپور، داریوش آشوری، عبدالمجید مجیدی است. بخش ششم با عنوان یادها و خاطره ها زیر نظر میترا مفیدی شامل یادداشت هایی به قلم صدرالدین الهی، عبدالحمید اشراق و… است و بخش هفتم، شامل نقد و معرفی کتاب، زیر نظر امیر حسین دیانی است.