اتهام زنی جاسوسی در بین جناح های جمهوری اسلامی رایج شده است.پس از آنکه هفته گذشته جواد کریمی قدوسی، نماینده وابسته به پایداری، حسن روحانی را به “جاسوسی برای انگلیس” متهم کرد، حالا حمید رسایی، نماینده افراطی مجلس مدعی شده که روزنامه اعتماد نمایندگان مجلس را به جاسوسی متهم کرده و باید با آن برخورد کرد.
حمید رسایی، اظهارات دیروز خود در مجلس را پس از ۳ روز فضاسازی رسانه های وابسته به جریان پایداری بیان کرده و مدعی شده است که روزنامه اعتماد در گفت و گو با حسین موسویان که زمانی از سوی محافظه کاران به جاسوسی در مذاکرات هسته ای متهم شده و مدتی را در زندان گذرانده بود، اینبار نمایندگان را به جاسوسی متهم کرده است.
به نوشته “فارس” رسایی گفته است: “در هفته گذشته در روزنامهای ادعا شده بود که وزارت خارجه حاضر به بحث با مجلس درباره مذاکرات هستهای نشد چون برداشت وزارت خارجه این بود که از این جلسات برای جاسوسی از روند مذاکرات استفاده میشود. وزارت خارجه چنین برداشتی را از این روزنامه اعلام کرده که من بعید میدانم، اما این روزنامه درحالی با بیحیایی تمام نمایندگان مجلس را متهم به کمک به جاسوسی در مذاکرات هستهای میکند که در ایام فتنه و کودتای سال ۸۸ برخی از خبرنگاران این روزنامه به همین دلیل بازداشت شدند”.
وی بدون نام بردن از “صبا آذر پیک”، ادعا کرده که اتهام وی جاسوسی و افزوده است: “یکی از خبرنگاران این روزنامه هم اکنون به دلایل مختلف بازداشت است و مسئولین این روزنامه میدانند که چرا بازداشت شده بنابراین باید اعلام کنم تا مردم بفهمند مفهوم جاسوسی چیست. روند این روزنامه همواره حمایت از مجلس ششم بوده و تعدادی از نمایندگان همسو با مدیر مسئولان این روزنامه در حال حاضر یا در سازمان جاسوسی قبلیاند یا این نمایندگان اصلاحطلب آمریکایی در رسانههای منتسب به این سازمانها به عنوان کارشناس صحبت میکنند. هیات نظارت علاوه بر اینکه باید آنها را کنترل کند. مجلس واحد حقوقی میخواهد تا در این موارد نسبت به این موضوعات فعال باشد. مجلس همواره از تیم مذاکره کننده حمایت کرده و همچنین از خطر قرمزهایی که مقام معظم رهبری تبیین کردهاند به ویژه در 20 فروردین امسال که از آن عبور نشود تأکید داشته است”.
پس از سخنان وی علی لاریجانی رئیس مجلس نیز گفت: “به تیم مذاکرهکننده هستهای اعلام کردیم که چارچوب نظام را در طول مذاکرات رعایت کنند و رسانهها نیز ادب حکومتی را در این زمینه رعایت کنند”.
سخنان رسایی پس از آن ایراد شد که رجانیوز، که عملا به ارگان جبهه پایداری تبدیل شده، در مطلبی با عنوان “توهین آشکار روزنامه اعتماد به نمایندگان مجلس”، درباره گفت و گوی حسین موسویان با روزنامه اعتماد نوشته بود: “عجیب ترین بخش گفتگوی وی با روزنامه اعتماد آنجایی است که خبرنگار این روزنامه از موسویان درباره موافقان و مخالفان توافق ژنو سئوال می کند و زمانی که موسویان می گوید باید میان این دو طیف بحث های کارشناسی برقرار باشد، خبرنگار این روزنامه اصلاح طلب با توهینی آشکار به نمایندگان مجلس آنها را به خاطر تلاش برای برگزاری مناظره هسته ای میان موافقان و حامیان توافق ژنو در کمیسیون امنیت ملی متهم به «جاسوسی» کرده و می گوید: «مجلس تلاش کرد تا بخشی از تیم هستهیی کنونی را به یک مناظره با بخشی ازتیم هستهیی گذشته بکشاند که موفق نشد و برداشت وزارت خارجه این بود که بخشی از این مناظره برای جاسوسی از روند مذاکرات است». این عبارت عجیب در حالی از سوی روزنامه اعتماد به نمایندگان مجلس نسبت داده می شود که مشخص نیست اگر نمایندگان مجلس و اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی قرار نیست از محتوای مذاکرات اطلاعی نداشته باشند و تلاش آنها برای کسب اطلاعات در این باره نیز «جاسوسی» است! پس دقیقا چه جریان، فرد و گروه دیگری حق دارد از محتوای این مذاکرات آگاهی داشته باشد؟ لازم به ذکر است گفتگو کننده با حسین موسویان، فردی به نام «ساسان آقایی» است که پیش از این در حمایت از اراذل و اوباش بند ۳۵۰ زندان اوین و در حرکتی همسو با ضد انقلاب، سر خود را کچل کرده و عکس آن را در فضای مجازی منتشر کرده بود”.
رسانه ها و نمایندگان پایداری درحالی از یک سئوال در مصاحبه موسویان به خشم آمده اند که هفته گذشته، جواد کریمی قدوسی، دیگر عضو وابسته به این حلقه،حسن روحانی را به جاسوسی برای انگلیس متهم و ادعا کرده بود که وی در رساله دکترای خود، اطلاعات فقهی به این کشور داده است؛ اظهاراتی که منجر به شکایت شورای عالی امنیت ملی از وی به قوه قضاییه شد.
در همین حال، روزنامه کیهان نیز به بازار “جاسوس شناسی” وارد شده و در مطلبی که در واکنش به استقبال برخی نمایندگان مجلس از معرفی نهاوندیان به عنوان نماینده ایران در سازمان ملل منتشر شده، نوشته است: “پیش از این سایت انتخاب در اقدامی سؤال برانگیز و همسو با قصد آمریکاییها برای انصراف ایران از نامزد معرفی شده، مدعی شده بود نهاوندیان گزینه نمایندگی ایران در سازمان ملل است چرا که سالها در آمریکا مقیم بوده است و گرین کارت آمریکا را دارد و به عبارتی شهروند آمریکا محسوب میشود”.
سایت انتخاب نیز در واکنش به مطلب کیهان نوشته: “کیهان در حالی مدعی «شیطنت رسانه ای در خدمت خواست آمریکا» شده که سردار اسماعیل کوثری، یکی از فرماندهان سابق سپاه و چهره ی اصولگرای مجلس شورای اسلامی نیز در گفت و گو با سایت شفاف گفته است: نهاوندیان لیاقت این جایگاه را دارد… نهاوندیان تجربه لازم را دارد و در این زمینه فعالیت کرده است.با این تفاسیر، لابد روزنامه کیهان، سردار کوثری چهره ای اصولگرا که مواضعی بسیار نزدیک به همین روزنامه نیز دارد، را در شمار «خادمین خواست آمریکا» می پندارد !«انتخاب» امیدوار است از این پس، «کیهان» گزارش های سفارشی را با بررسی و دفت بیشتری منتشر کند”.