سخنگوی سازمان دانش آموختگان بازداشت 4 دانشجوی محروم از تحصیل دانشگاه علامه به دنبال تحصن آنها در این دانشگاه را محکوم کرد.
سخنگوی سازمان دانش آموختگان با اشاره به اینکه دانشجویان محروم از تحصیل دانشگاه علامه تنها یک خواسته و آن هم بازگشت به تحصیل داشته اند گفت:آنچه امروز در دانشگا ههای کشور توسط مدیران دولت نهم اجرا می شود چیزی جز تکرار انقلاب فرهنگی در قالبی جدید نیست.
مومنی با اشاره به روند تضییع حقوق انسانی و قانونی شهروندان و باز تولید مناسبات گزینشی “تفتیش عقیده ای” در دولت نهم گفت : بواسطه سیاستهای ارتجاعی دولت امروزه جامعه ایران و بخصوص منتقدان از دستیابی به حقوق قانونی شان محروم می شوند و در حالی که حق آموزش و تحصیل به عنوان بدیهی ترین حقوق انسانی آشکارا قربانی تمامت خواهی و قدر ت طلبی متولیان امور می شود اما در مقابل متملقان و چاپلوسان قدر می بینند و با جعل مدرک وارتقاء منزلت همچنان بر صدر امور وتصمیم گیریهای حکومتی هستند.
رییس شورای مرکزی سازمان دانش آموختگان با اشاره به استیضاح علی کردان به دلیل مدرک دانشگاهی جعلی گفت: در چند ماه اخیر بسیاری از فعالان سیاسی کشور از همه جناح ها جعلی بودن مدرک دکترای وزیر کشور سابق جمهوری اسلامی را مورد انتقادقرار داده و حتی برخی این واقعه را به درستی یک رسوایی تمام عیار برای جناح حاکم دانستند، در چنین شرایطی این سوال پیش می اید که ایا محروم کردن بسیاری از دانشجویان نخبه کشور از تحصیل که در بهترین دانشگاه های ایران از جمله دانشگاه علامه طباطبایی -مهمترین مرکز علوم انسانی خاورمیانه- درس می خوانند.آن هم به بهانه های واهی و با به کارگیری ابزارهایی همچون صدور 4 ترم پیاپی حکم محرومیت از تحصیل و عملا اخراج دانشجویان چیزی جز یک رسوایی برای دولتی که مدعی اخلاق مداری و حکومت بر جهان است می باشد؟
وی ادامه داد:این کدام آزاد ترین کشور دنیاست که در آن ۴ دانشجو را به خاطر یک تحصن ۴ نفره ی مسالمت آمیز که تنها برای بازگشت به دانشگاه برگزار شده است به زور ضرب و شتم روانه ی زندان می شوند؟ این چه آزادی و عدالتی است که از جاعل مدرک تحصیلی رسما به وسیله ی رییس دولت تقدیر می شود ولی دانشجویی که به زحمت در کنکور قبول شده به راحتی نه تنها از تحصیل محروم شود بلکه به زندان نیز می افتد؟ آیا این جز زیر پا گذاشتن آشکار قانون و نقض حریم انسانیت نام دیگری دارد؟ اگر مسئولان وزارت علوم اینقدر در نقض قانون مصرند کاش اندکی به آیین مروت و وجدان پایبند می ماندند و دانشجویان را اینگونه بی پناه زیر ضرب نهادهای امنیتی و روسای انتصابی با سوابق نظامی – امنیتی رها نمی کردند.
مومنی گفت: این 4 دانشجو مظلومانه تلاش کردند از راه های مختلف از طریق ارسال نامه، دیدار با نمایندگان مجلس، دیدار با مسوولان وزارت علوم، حضور در برابر مجلس شورای اسلامی و راه های دیگر صدای اعتراض خود و دادخواهی از حق تضییع شده شان را به گوش مدعیان عدالت خواهی برسانند و در آخر نیز پس از بی نتیجه ماندن تمام دادخواهی هایشان از طریق تحصن در داخل دانشگاه تلاش کردند به سایر دانشجویان و افکار عمومی نشان دهند که چگونه در ذیل حاکمیت دولتی که از پرچمداری عدالت در جهان و نجات انسانیت سخن می گوید، دانشجویان از حق تحصیل محروم می شوند و اعتراض به این موضوع نیز با ضرب و شتم و زندان پاسخ داده می شود.
این دانش آموخته دانشگاه علامه با انتقاد شدید از عملکرد رییس انتصابی دانشگاه علامه گفت:با کمال تاسف آقای شریعتی و تیم همراه ایشان هر آنچه در توان داشته اند در راستای برخورد با دانشجویان و سوق دادن آنها به سمت بازداشت وزندان انجام داده اند و در این راه گوی سبقت را از نهادهای امنیتی ربوده اند. در حالی که مسوولان دانشگاه باید درجه اول مدافع حقوق دانشجویان باشند اما در دانشگاه علامه اوضاع بر عکس است و دانشجویان را کشان کشان به مقابل درب دانشگاه برده و در آنجا به نیروهای امنیتی تحویل می دهند.
مومنی گفت:خواسته این 4 دانشجو و سایر دانشجویان محروم از تحصیل اگرچه کاملا صنفی است و تحقق آن در دست نهادهایی در داخل دانشگاه و حداکثر مدیریت دانشگاه است، اما وقتی این خواسته اجابت نمی شود و دانشجویان از دانشگاه به بیرون انداخته شده و به دلیل تحصن آرام در اعتراض به سلب حق تحصیلشان به زندان اوین برده می شوند، اوج نگاه امنیتی مسوولان امر به دانشگاه آشکار می شود.
مومنی با اشاره به اینکه حق تحصیل بر مبنای قانون اساسی و کنوانسیون های مختلف حقوق بشری از بدیهی ترین حقوقی است که برای شهروندان به رسمیت شناخته شده است اضافه کرد:تکرار این مکررات در خصوص لزوم احترام به حقوق شهروندی در حالی است که نقض اساسی ترین این حقوق اکنون به امری عادی تبدیل شده و اعتراض به آن در محیط دانشگاه به دادگاه انقلاب، نهادهای امنیتی و بازداشتگاه 209 زندان اوین ختم می شود.
منبع: ادوارنیوز