اتهام قتل و جاسوسی به نامزدهای اصلاح طلب

نویسنده
نادر کرمی

» هشدار فرمانده سپاهی در مورد سقوط حکومت

اگر تا پیش از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری فرماندهان نیروهای نظامی در ایران هرگونه مشارکت خود در امور سیاسی را رد می‌کردند، در روزهای پس از انتخابات تعدادی از آنها به ویژه در سپاه پاسداران تقریبا به طور روزانه به ارائه تحلیل سیاسی پرداخته و بعضا از نقش خود در سرکوب برخی جریانات سیاسی نیز خبر داده و آن را وظیفه ذاتی خود اعلام می‌کنند.

روز گذشته سردار جوانی، رییس اداره سیاسی سپاه پاسداران که در حوادث پس از انتخابات با طرح مساله لزوم بازداشت و محاکمه موسوی و کروبی، همواره خبر ساز بوده است، گفت: “در این انتخابات برای اولین بار برخی نامزدها مدعی تقلب در انتخابات شدند و با درگیری و اغتشاشاتی که به وجود آوردند، عده‌ای را کشتند و به عده‌ای صدمه رساندند، از جمله 9 بسیجی که در این جریانات شهید شدند”.

جوانی همچنین نسبت به خطر “سقوط”  حکومت هشدار داد و اظهار داشت: “این موضوع حساس‌ترین آزمون در این دوران است و اگر غفلت کنیم نتیجه‌ آن تنها یک سال عقب افتادن نیست، بلکه سقوط است”.

رییس اداره سیاسی سپاه بار دیگر بر ادعای پی‌گیری سناریوی انقلاب مخملی از سوی نامزدهای اصلاح طلب تاکید کرد و افزود: “برخی معتقدند که این انقلاب به نام انقلاب مخملی صورت نگرفته است و این قضیه یک توهم است، اما یکی از استراتژی‌های انقلاب‌های مخملی این است که بگویند اگر حزب ما رای نیاورد بگویم تقلب صورت گرفته است؛ چرا که استراتژی آن‌ها پیروزی به هر قیمت بوده است”. وی تاکید کرد: “دشمن ما به سمت شیوه‌ها و توطئه‌های پیچیده رفته است؛ بنابراین ما باید از انقلاب‌مان با چنگ و دندان حفاظت کنیم”.

اظهارات جوانی که طی آن نامزدهای اصلاح طلب برای اولین بار به “قتل” متهم شده‌اند درحالی مطرح شده است که یک روز پیش از آن فرمانده کل سپاه پاسداران نیز در اظهاراتی گفته بود: “ماجرای ایجاد شبهه در انتخابات، اجرای دستورالعمل‌هایی بود که در مراکز جاسوسی و ضدانقلابی در خارج از کشور طراحی شده بود و عده‌ای هم در داخل کشور اجرای آن را به عهده داشته‌اند”.

سرلشکر پاسدار محمدعلی جعفری در ساری روز شنبه اظهار داشت: “ خواسته‌ها و مطالبات واقعی ملت ایران در جریان رأی به رئیس جمهور منتخب تجلی یافت و حقیقت ماجرا، شکل گیری فضای جدید سیاسی در جغرافیای ایران اسلامی بود و ملت ایران در این عرصه به شکل مشخص مخالفت خود را با فقر، فساد، تبعیض و بی عدالتی اعلان نمودند”.

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به نقش و کارکرد سپاه و بسیج در شرایط فعلی گفت: “فلسفه سپاه و بسیج استمرار انقلاب و محتوای اسلامی آن است و این حقیقتی است که از آموزه‌های ائمه اطهار (ع) به ما رسیده است و برای نیل به این حقیقت باید تهدیدات مختلف علیه پیاده سازی این اهداف را درست بشناسیم و خاکریزهای دفاعی در نقاط مناسب مستقر نمائیم”.

سرلشکر جعفری همچنین تاکید کرد: “با توجه به استقلال نسبی اقشار بسیج، فرماندهان بسیج در تمامی بخش‌ها به‌ویژه بخش‌های غیرنظامی، دارای وظایف مختلفی هستند و برای مقابله با تهدیدات نرم می‌توانند به مقتضای شرایط منطقه‌ای برنامه‌‌ریزی و اقدام نمایند و آحاد بسیجیان نیز در این زمینه می‌توانند نقش موثری ایفا نمایند زیرا سپاه و بسیج نمی‌‌توانند، بنشینند دشمنان انقلاب از طرق فرهنگی و سیاسی مسئله تغییر و ایجاد انحراف در مسیر راستین انقلاب و ارزش‌ها را تعقیب نمایند”.

موضع‌گیری های جدید فرماندهان ارشد سپاه پاسداران بر ضد گروه‌های اصلاح‌طلب در پی حمایت حسن فیروزآبادی، رییس ستاد کل نیروهای مسلح از وزرای معرفی‌شده توسط احمدی‌نژاد صورت می گیرد؛ امری که به گفته ناظران در تاریخ سیاسی پس از انقلاب بی سابقه بوده و نشانه‌ای دیگر از دخالت بی مرز نیروهای مسلح در عرصه سیاست کشور است.