مایکی پرسل
نگهداشتن سگ آخرین روشی است که می توان تندروهای ایران را که در “جنگ با تهاجم فرهنگی” هستند، عصبانی کرد.
پسران جوان از پوشیدن شلوار جین منع شده اند به این بهانه که ممکن است آنها را مقطوع النسل کند زیرا بیضه های آنان را بیش از حد گرم می کند.
رئیس پلیس تهران، حسین سجادنیا، هفته پیش گفت خودروهایی که در آنها سگ باشد، همراه با سگ توقیف می شوند.
سگ در سنت اسلامی “نجس” محسوب می شود، ولی اخیرا نگاه داشتن سگ، بخصوص سگ های شناسنامه دار، در بالای شهر تهران رایج شده است.
مجلس تندروی ایران اخیرا پیش نویس لایحه ای را تهیه کرده است که بر اساس آن نگاه داشتن سگ در خانه یا آوردن آنها به فضاهای عمومی، جرم شناخته می شود.
در لایحه گفته شده، ملاحظات بهداشتی به کنار، داشتن سگ “تقلیدی کورکورانه از فرهنگ مبتذل غرب است.”
به هیمن ترتیب تند رو ها پارچه جین را “منحط” ارزیابی کرده ولی شلوار های جین در ایران آنقدر محبوب هستند که نمی توان آن را ممنوع کرد.
تلویزیون دولتی ایران، ظاهرا در برنامه ای که سعی داشت مردان را از پوشیدن شلوار جین بترساند، مصاحبه ای را با چند متخصص انجام داد که در آن به تاثیر جین بر عقیم شدن مردان اشاره شده بود.
علی اکبر رفیع پور در این مصاحبه گفت “جین” از همان ریشه کلمه “جن” است. جن، بر اساس تعالیم اسلامی ارواحی هستند که می توانند در نقش حیوان یا انسان ظاهر شوند.
آقای رفیع پورهمچنین گفته است پاشنه بلند کفش خانم ها پاشنه آنان را شبیه سم جن نشان می دهد. نظرات وی در یوتیوب و فیس بوک منتشر شده است.
لباس ایرانیان در تابستان یک مساله سیاسی است، چون پلیس اخلاقی ایران در این فصل در خیابان ها حضوری چشمگیر دارد و کسانی را که لباس روشن تر و سبک تری می پوشند را توقیف می کند.
امسال این حضور چشمگیرتر شده و 70000 پلیس فقط به این موضوع اختصاص داده شده است.
قبلا و به طور سنتی معمولا زنان هدف این گونه تادیب ها بودند ولی امسال مردان نیز با منع شدن از پوشیدن گردنبند و مدل موهای غیر متعارف، مشمول این نظارت ها قرار گرفته اند.
علی رغم این موضوع هنوز مردان در وضعیت بهتری قرار دارند. مردانی که ضوابط آرایش مو را رعایت نمی کنند حد اکثر به سلمانی برده می شوند و سر آنها تراشیده می شود.
زنانی که از آرایش مناسب برخوردار نیستند و اندکی آرایش کرده باشند، علی رغم به سر کردن روسری، موعظه می شوند.
احمد رضا رادان، معاون پلیس تهران می گوید: “اگر آنها فورا اقدام نکنند و مساله را حل نکنند دستگیر خواهند شد.” دستگیر شدگان بعد از دادن تعهد به اینکه “دیگر به این شکل در انظار عمومی ظاهر نمی شوند” آزاد می شوند. این گونه اعمال در اواسط دهه 1990 متوقف شده بود.
برنامه “امنیت اخلاقی” همان اندازه سیاسی است که اخلاقی.
تعیین نحوه پوشش مردم یکی از راههایی است که رژیم کنترل خود را به نمایش می گذارد و افکار را از سایر مسائل منحرف می سازد.
هیئت حاکمه تندروی ایران در حال حاضر از شکاف هایی رنج می برد که میان رئیس جمهور و رهبری کشور به وجود آمده است.
احمدی نژاد، رئیس جمهور عوامگرای ایران، که اکنون برای بقا مبارزه می کند، مخالفت خود را با اعمال پوشش اسلامی و سرکوب مردم به این دلیل، ابراز کرده، زیرا تصور می کند این روش ها از محبوبیت دولت او می کاهد.
رقبای تند روی او ادعا می کنند که او زیرطلسم گروهی تشنه قدرت موسوم به “جریان انحرافی” قرار دارد که علیه روحانیت ایران در حال توطئه هستند.
منبع:اسکاتزمن - 27 ژوئن