هفت زن ثروتمند ایرانی در۲۰۱۵ توسط سایت “BOX NEWS BOX ” معرفی شده اند. انوشه انصاری،سحر هاشی و شهر زاد رفعتی با ثروتی بین : ۷۵۰ و ۳۵ میلیون دلار در رتبه های اول و سوم قرار دارند.
هفت زن ثروتمند سال
نفر هفتم: ثریا دارابی، بنیانگذار مؤسسه “زادی”؛ ثروت: ۱۰ میلیون دلار
ثریا دارابی، متولد سپتامبر سال ۱۹۸۳، فارغ التحصیل رشته تاریخ هنر از دانشگاه جرج تاون است. او به عنوان یکی از بنیانگذاران سایت “Zady”، زندگی حرفه ای خود را از روزنامه نیویورک تایمز آغاز کرد. او در این روزنامه به عنوان مدیر امور مشارکت دیجیتال و بازاریابی برای رسانه های اجتماعی فعالیت داشت. موفقیت چشمگیر او در فود اسپاتینگ رقم خورده است. اپلیکیشن “Foodspotting” که آن را به همراه فردی دیگر راه اندازی کرده، توسط شرکت “اَپل” اپلیکشن سال نام گرفت.
نفر ششم: سیما ضرغامی، رییس شرکت تلویزیون های کابلی “نیکل اودئون”
سیما ضرغامی، مدیر ایرانی-آمریکایی شبکههای تلویزیونی است که از سال ۲۰۰۶ تاکنون ریاست شبکه “نیکل اودئون” و گروه کودکان و خانواده شبکه “ام تی وی” را برعهده دارد. سیما ضرغامی در سال ۲۰۰۶ به عنوان زن سال “زنان در ارتباطات کابلی” انتخاب شد.
نفر پنجم: رکسانا ورزا، مسؤول استارت آپهای مایکروسافت در فرانسه
رکسانا ورزا یکی از بانوان موفق در زمینه فن آوری است. او درحال حاضر رهبری فعالیت های “استارت آپ” مایکروسافت را در فرانسه برعهده دارد. در آوریل ۲۰۱۳، مجله “بیزنس اینسایدر” او را به عنوان یکی از ۳۰ زن موفق زیر ۳۰ سال معرفی کرد. او به سه زبان مسلط است و دارای مدارکی تحصیلی از دانشگاه کالیفرنیا، دانشگاه علوم سیاسی پاریس و مدرسه اقتصاد لندن است.
نفر چهارم: پریسا تبریز، مسؤول امنیت اطلاعات گوگل
پریسا تبریز متولد سال ۱۹۸۳ یکی از کارشناسان امنیت کامپیوتری در آمریکاست. او درحال حاضر برای شرکت گوگل کار میکند. فعالیت وی مقابله علیه هکرهای مجرم و مبارزه سایبری است. او که دارای لقب “شاهزاده امنیت” است، در زمینه امنیت گوگل کروم رهبری یک تیم بزرگ را برعهده دارد. او که از یک مادر لهستانی-آمریکایی و یک پدر ایرانی متولد شده، تنها چند ماه پس از فارغالتحصیلی وارد شرکت گوگل شد.
نفر سوم: شهرزاد رفعتی، مؤسس یک شرکت تلویزیونی
این بانوی زیبای ۳۴ ساله آخر داستان موفقیت است. با اینکه او از تهران به ونکوور آمد و آشنایی مختصری با زبان انگلیسی داشت، خیلی زود بر علم کامپیوتر اشراف یافت و عاشق صنعت فن آوری شد. او می گوید که در سال ۲۰۰۵، پس از فارغ التحصیل شدن از دانشگاه “بریتیش کلمبیا” در مقطع لیسانس، شرکت خود را تأسیس کرد. شرکت “BroadbandTV” اکنون ۷۴ کارمند دارد.
در الگوریتم ارائه شده توسط شهرزاد رفعتی، نه تنها وب سایتهای بزرگی چون یوتیوب، بلکه کل وب، برای یافتن ویدئوهای بدون حق کپی رایت جستجو میشود و پس از یافتن این ویدئوها شرکت BroadbandTV یک آگهی به آنها اضافه کرده و درآمد حاصل از این تبلیغ را با تولیدکنندگان این آثار تقسیم میکند.
نفر دوم: سحر هاشمی، بنیانگذار کافی شاپ های زنجیره ای “ریپابلیک”؛ ثروت: ۳ ۵ میلیون دلار
سحر هاشمی، یکی از کارآفرینان بزرگ در بریتانیا، بیشتر بخاطر تأسیس کافی شاپ های زنجیره ای “کافی ریپابلیک” و قنادی های “اسکینی کندی” شناخته می شود. او در سال ۲۰۱۲ نشان “رتبه امپراطوری بریتانیا” را بخاطر خدماتش به اقتصاد بریتانیا و همچنین فعالیت هایش در امور خیریه دریافت کرد. در پایان ماه ژوئیه و به دنبال تعطیل شدن ۱۸ مغازه، “کافی ریپابلیک” توسط شرکت “Arab Investment” خریداری شد.
نفر اول: انوشه انصاری، مدیر شرکت تلکام تکنولوژی؛ ثروت: ۷ ۵ ۰ میلیون دلار
انوشه انصاری متولد سال ۱۹۶۶ در مشهد، مهندس و یکی از بنیانگذاران شرکت “Prodea Systems” است. یکی از دستاوردهای پیشین او تأسیس و اداره شرکت “Telecom Technologies” است. او به عنوان نخستین توریست فضایی زن به فضا سفر کرده است.